hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Boottochten, rondvaarten en events in Limburg

Rederij Cascade is gevestigd aan de Cruise Terminal in Maasbracht, direct aan de havenboulevard. De schepen 'Maaslakei' (voorheen 'Cascade') en 'Stadt Wessem' vertrekken ook regelmatig vanuit Maasbracht, Wessem en Thorn voor een boottocht of rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Denk hierbij aan een lijndienst tussen de maasstadjes, een boottocht met sluispassage of een mini-cruise richting de drijvende huisjes van Oolderhuuske in Roermond. Tijdens de Dinnercruise en Captain's Brunch proeft u onze 'Limburgse roots' terug in de voortreffelijke gerechten.

Daarnaast organiseren we voor gezelschappen groepsuitjes in Limburg:  een boottocht, verweven met een activiteit, uitstapje of excursie 'aan land'. Of het nu gaat om een culturele stadswandeling, een sportief uitje, een actieve teambuiling of een interessante workshop met een vleugje spanning, we organiseren het allemaal voor u. En ook nog eens met heel veel plezier!

Verwacht u van uw evenement op het water serieus en doordacht maatwerk? Charter dan onze schepen, bijvoorbeeld voor een business event, zoals een relatiedag, meeting of training. Of een onvergetelijke bruiloft met catering op niveau en swingend entertainment. Maatwerk is onze passie én specialiteit. Daar waar nodig, betrekken wij externe expertise om tot in detail invulling te geven aan uw wensen.

Deel deze pagina op

Video-impressie van onze feesten en partijen

Video