hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Activiteiten Limburg

Midden – Limburg is het favoriete decor voor allerlei activiteiten in Limburg en heeft enorm veel te bieden: cultuurhistorie in de historische maaskernen, schitterende natuur aan de oevers en het aangrenzende achterland en de enorme hoeveelheid water, waar steeds meer watersportmogelijkheden ontstaan. Deze regionale kernwaarden vindt u vaak op een subtiele manier terug in de vele activiteiten in Limburg die door Rederij Cascade georganiseerd worden. U treft veel arrangementen aan, waarbij een boottocht gecombineerd wordt met een activiteit ‘aan land’.

 

Culturele activiteiten in Limburg

De ‘zusterstadjes’ Wessem, Stevensweert en Thorn ademen elk hun eigen sfeer uit, ondanks hun gemeenschappelijke ligging aan het water. Een rondleiding door de historische kern van deze plaatsjes is dan ook beslist een aanrader als activiteit in Limburg. Onder leiding van een ervaren gids wandelt u langs monumentale panden, historische pleintjes en schitterende kerkjes. Om een extra dimensie te geven aan een bezoek aan deze kernen is een boottocht als activiteit zeker de moeite waard. Rederij Cascade verbindt de historische maaskernen d.m.v. een bootverbinding volgens een vaste dienstregeling, die actief is in de periode april tot en met oktober.

Overweeg ook een boottocht als activiteit en bekijk de actuele vaardata en dienstregeling van onze rondvaart in Midden – Limburg.

 

Outdoor activiteiten in Limburg

Bent u op zoek naar een actievere invulling voor een activiteit in Limburg? Ook dan heeft Rederij Cascade mogelijkheden voor u! Combineer een boottocht als activiteit eens met een afwisselende fietstocht door Limburg, bijvoorbeeld met tandems of elektrische fietsen. Gaat het vooral om gezelligheid tijdens de fietstocht, denk dan eens aan de fietstrein. Doordat iedereen zijn eigen tempo bepaalt tijdens het trappen, is de fietstocht geschikt als activiteit voor jong en oud. Er zijn zelfs arrangementen beschikbaar, waarbij een boottocht gecombineerd kan worden met activiteiten als een cursus zeilen op de Maasplassen of als een rondtocht met een segway!

Bekijk eens onze sportieve en actieve arrangementen en vraag online een offerte aan voor een outdoor activiteit in Limburg

 

Keuze uit allerlei activiteiten in Midden - Limburg

Naast de culturele en sportieve activiteiten in Midden-Limburg zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo bieden we onze boottocht aan als activiteit, in combinatie met een wijnproeverij in steden als Roermond en Maastricht, creatieve workshops zoals koeien of steigerhout schilderen of een spannende leiderschapstraining met roofvogels. Maar we bieden ook verschillende kindvriendelijke activiteiten in Limburg, zo is een bezoek aan de Pannekoekenbakker beslist een aanrader voor een familie activiteit met jongere kinderen.

Nieuwsgierig naar ons complete aanbod, bekijk dan onze ruime keuze uit arrangementen, die u kunt boeken als activiteit in Limburg

Deel deze pagina op