Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Geografische ligging

Rederij Cascade is gevestigd in Maasbracht, een levendig schippersdorp in Midden - Limburg met een aanzienlijk winkel - en horeca-aanbod. Maasbracht is onderdeel van het watersportgebied 'De Maasplassen', een relatief jong gebied dat ontstaan is door ontzanding en ontgrinding. De Maasplassen vormen met 3000 ha aaneengesloten wateroppervlakte een van de grootste watersportgebieden van Nederland. Qua oppervlakte zelfs groter dan de Friese meren!

De Maasplassen zijn dichterbij dan u denkt... Zo ligt onze thuishaven Maasbracht ca. 30 autominuten verwijderd van zowel Eindhoven als Maastricht, mede dankzij de optimale ontsluiting via de snelwegen A2 en A73. Als we iets verder kijken buiten die '30 autominuten-grens' zien we nog meer grotere steden binnen bereik, zoals Nijmegen, 's-Hertogenbosch, maar ook Düsseldorf, Keulen en Luik. Onze ligging kunt u goed bekijken in de kaart, waarin het gebied wordt weergegeven binnen een bereik van 60 autominuten.

Deel deze pagina op