hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Evenementenlocatie Limburg

Evenementenlocatie Limburg

Rederij Cascade: unieke evenementenlocatie Limburg

Rederij Cascade is een unieke evenementenlocatie Limburg. Bij ons organiseert u uw evenement namelijk niet in een standaard zaaltje, maar op een boot. Tijdens het evenement kunnen we een rondvaart maken of naar een bepaalde locatie varen. Op deze manier maakt u van uw evenement een unieke belevenis. U kunt het evenement op onze boot bovendien combineren met een workshop, cursus of andere activiteit aan land. Bij Rederij Cascade denken we graag mee over de invulling van uw evenement. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom voor een evenement op maat.

Evenementenlocatie boot Limburg die van alle gemakken voorzien is

Op onze evenementenlocatie boot Limburg hebben we aan alles gedacht. Zo is de boot volledig toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast hebben wij een geweldige chef in ons team die zowel een brunch, lunch als diner kan verzorgen. Combineer uw evenement bijvoorbeeld met Live Cooking of een Walking Dinner. Uiteraard luisteren we graag naar uw wensen en kunnen wij rekening houden met allergieën en diëten. Ons doel is namelijk om iedereen een geweldige tijd te bezorgen! Tot slot kunnen wij ook het entertainment voor onze rekening nemen.

Vragen over een evenementenlocatie boeken Limburg

Heeft u vragen over een evenementenlocatie boeken Limburg? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Rederij Cascade. Wij kunnen met u de mogelijkheden en opties bespreken. Zo kunnen we overleggen over de vaarroute, de catering, het entertainment en de zaken die u nodig heeft tijdens het evenement. Wilt u direct een datum prikken? Boek dan een plaats op onze boot via de website. U regelt dit snel en eenvoudig. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot slot vindt u online foto’s en video's waarmee u een goede impressie krijgt van onze boot en ons team.

Deel deze pagina op