hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Feestlocatie Limburg

Feestlocatie Limburg

Op zoek naar een unieke feestlocatie Limburg?

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie Limburg? Een locatie die goed bereikbaar is én van alle gemakken voorzien is? Maak dan kennis met de vloot van Rederij Cascade. Op onze boot bent u van harte welkom voor verschillende soorten feesten. Van bruiloften tot aan bedrijfsfeesten en evenementen: wij zorgen voor een onvergetelijke tijd. Onze boot is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over entertainment en catering. Zo kunnen wij indien gewenst activiteiten organiseren, de muziek verzorgen en zorgen voor voldoende hapjes en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een walking dinner tijdens uw feest!

Rederij Cascade: de leukste feestlocatie boot Limburg

Het leuke aan een feestlocatie boot Limburg is dat we natuurlijk niet op één plek blijven liggen. Terwijl u bijpraat en danst met uw gasten, maken we een rondvaart door Limburg. Zo kunnen we de Maasstadjes bezoeken of aanmeren op een door u gewenste locatie. Op deze manier kunt u uw feest combineren met een uitje aan land. Uiteraard is dit optioneel en staat ons team open voor uw ideeën en wensen. Ons team is flexibel, klantvriendelijk en denkt graag mee over de invulling van uw feest. Ons doel is om u en uw gezelschap een geslaagd feest te bezorgen!

Direct een feestlocatie boeken Limburg?

Wilt u direct een feestlocatie boeken Limburg bij Rederij Cascade? Maak dit dan in orde via onze website. U reserveert snel en eenvoudig door een datum te prikken en in te vullen met hoeveel mensen u bij ons terecht wilt. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om de details te bespreken. Mocht u eerst meer informatie willen over onze boot en de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Rederij Cascade. Uiteraard kunt u ook eerst een rondvaart boeken met uw partner of beste vriendin om de sfeer te proeven op onze boot. Graag tot ziens!

Deel deze pagina op