hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Feestlocatie Roermond

Feestlocatie Roermond

Unieke feestlocatie Roermond

Wilt u een feest plannen, maar wilt u weer eens wat anders dan een gewoon zaaltje huren? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een feestlocatie Roermond die bijzonder en sfeervol is én uw feest een extra dimensie geeft? Ontdek dan de mogelijkheden bij Rederij Cascade. Op onze rondvaartboot bent u welkom voor een geweldig feest. Wij kunnen diverse vaarroutes in de omgeving van Limburg voor u plannen. Terwijl u geniet van het uitzicht en de unieke sfeer op de boot, zorgen wij dat de rest geregeld wordt. Denk hierbij aan de catering, maar ook aan entertainment.

Feestlocatie boot Roermond voor een onvergetelijk feest

Op onze feestlocatie boot Roermond organiseren we graag een onvergetelijk feest. Geniet bijvoorbeeld van Live Cooking of een Walking Dinner terwijl we richting de Maasstadjes varen. Wilt u tijdens het feest de benen strekken of de omgeving ontdekken? Spreek dan met ons af op welke locaties we tussendoor gaan aanmeren. Wij passen onze vaarroute graag aan op uw wensen. Mocht u meer willen weten over de opties die wij bieden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee en kan u meer vertellen over de opties die wij bieden.

Online een feestlocatie boeken Roermond

Op de website van Rederij Cascade kunt u de feestlocatie boeken Roermond. Kies een datum en laat ons weten hoeveel gasten u verwacht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om het menu en de overige opties met u te bespreken. Via de website kunt u video’s bekijken van onze boot en meer praktische informatie vinden. Zo is onze vloot goed bereikbaar en beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Onze boot is bovendien toegankelijk voor iedereen. Ook mensen in een rolstoel, op krukken of met een rollator kunnen de boot probleemloos betreden.

Deel deze pagina op