hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Feestlocatie Venlo

Feestlocatie Venlo

Feestlocatie die sfeervol én praktisch is

Een feestlocatie Venlo vinden is niet zo makkelijk als u misschien denkt. Zo moet een locatie sfeervol zijn, maar ook goed bereikbaar en toegankelijk zijn voor al uw gasten. Bent u op zoek naar een locatie die uniek én praktisch is? Ontdek dan de boot van Rederij Cascade. Op onze boot zijn u en uw gasten van harte welkom voor een feest. Wij helpen bij de organisatie en staan tijdens het feest voor u klaar. Zo kan onze chef de hapjes en drankjes verzorgen en kan ons team zorgen voor entertainment. Denk hierbij aan muziek of een Live Cooking evenement.

Maak een rondvaart met de feestlocatie boot Venlo

De feestlocatie boot Venlo onderscheidt zich van andere feestlocaties doordat we niet op één plek blijven liggen. Sterker nog, we kunnen een rondvaart maken of een specifieke locatie bezoeken. Op deze locatie kunt u wellicht een activiteit plannen met uw gezelschap of een fotoshoot plannen. Het feit dat we gaan varen zorgt voor extra sfeer en beleving tijdens uw feest. Uiteraard is onze boot van alle gemakken voorzien en volledig toegankelijk voor jong en oud. Al uw gasten zullen zich dus prima vermaken en zich welkom voelen op onze vloot.

Meer informatie over de feestlocatie boeken Venlo

Wilt u meer informatie over Rederij Cascade? Of wilt u direct de feestlocatie boeken Venlo? Kijk dan rond op de website of neem direct contact op met ons team. Het is mogelijk om een reservering te maken via de website. Na uw aanvraag zullen we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt online daarnaast een goede impressie krijgen van onze boot en de evenementen en feesten die wij georganiseerd hebben. Laat u inspireren en ontdek de opties voor een onvergetelijk feest die wij u bieden. Graag tot snel.

Deel deze pagina op