hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Charter Maaslakei

Terug naar overzicht

Het schip Maaslakei is in april 2019 in de vaart gebracht als thematisch partyschip en eventlocatie. Dit schip is een opvallende verschijning in het Midden-Limburgse Maasplassengebied. Zowel in het exterieur als interieur is het thema ‘Limburgse zand- en grindwinning’ op een hoogwaardige manier tot in detail doorgevoerd.

Wie aan boord stapt van de Maaslakei wordt zowel op het bovendek als benedendek in deze thematiek ondergedompeld. Elementen zoals maasgrind, opgebaggerd hout en verroest staal geven de Maaslakei een industriële uitstraling. Eyecatcher is de trap die refereert aan de baggermolens die lange tijd in de Limburgse grindgaten actief waren. Met behulp van audiovisuele middelen wordt het thema in woord en beeld tot leven gebracht.

We durven gerust te beweren, dat 'De Lakei' het meest onderscheidende en luxueuze partyschip van Limburg is, met de modernste voorzieningen aan boord.

Prijzen

Vaste prijs
€ 775,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Charter schip Maaslakei (vervolguur)

prijs € 250,00

Charter schip Maaslakei (vervolguur)

Prijzen

Prijs
€ 250,00
Deel deze pagina op