hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Charter cruise Stadt Wessem

Terug naar overzicht

Het schip 'Stadt Wessem' heeft in 2015 een complete restyling ondergaan en dat ziet u al direct bij binnenkomst. Het schip breekt het 'stoffige' imago van een stereotype rondvaartboot en creëert onderscheidend vermogen op Limburgse schaal. De 'Stadt Wessem' heeft een fris en eigentijds interieur met stijlvolle LED verlichting en geraffineerde accenten, zoals een opkleurend wavereliëf in de lambrisering. De frisse turquoise kleur zorgt voor een kleurrijk contrast en komt terug in de transparante vitrage, in de stoffering van de lounge en in elementen van de scheepsbar.

Het modulaire inrichtingsconcept aan boord maakt het mogelijk om meerdere meubelplannen te realiseren. Zo zijn er inrichtingen mogelijk met traditionele tafels en stoelen, statafels (met krukjes) en loungebanken. Het buitendek is ingericht met een heerlijke loungebank met buitenkussens.

Prijzen

Vaste prijs
€ 995,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Charter schip Stadt Wessem (vervolguur)

prijs € 275,00

Charter schip Stadt Wessem (vervolguur)

Prijzen

Prijs
€ 275,00
Deel deze pagina op