hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Groepsuitjes Limburg

Groepsuitjes Limburg

Groepsuitjes Limburg organiseren?

Wilt u groepsuitjes Limburg organiseren? Dan zijn er meerdere factoren waar u rekening mee moet houden. Zo moet iedereen deel kunnen nemen aan het uitje (dus ook ouderen en mindervaliden als deze in uw groep zitten) én moet het uitje een breed publiek aanspreken. Het is immers wel de bedoeling dat iedereen het naar zijn zin heeft. Bij Rederij Cascade bent u aan het juiste adres voor een rondvaart, feest of evenement op onze boot. Wij verzorgen catering en entertainment en passen ons graag aan aan uw wensen. Zo kunnen we een hele dag rondvaren of tussendoor aanmeren voor een activiteit op het land.

Groepsuitje Limburg bij Rederij Cascade

Een groepsuitje Limburg bij Rederij Cascade begint door ons te contacteren. Bespreek met ons de wensen en de grootte van uw groep. Wij kunnen met u mee denken en een aantal mogelijkheden voorleggen. Zo is het misschien leuk om een Dinnercruise te organiseren. Een andere optie is een avond vol met muziek, hapjes en drankjes op onze boot. Een groepsuitje op onze boot is geschikt voor jong en oud. Zo is onze boot comfortabel en rolstoelvriendelijk. Ons startpunt is bovendien een centrale locatie in Limburg. U kunt vlakbij de boot parkeren en direct aan boord stappen.

Meer informatie over een groepsuitje boot Limburg?

Wilt u meer informatie over een groepsuitje boot Limburg? Lees dan verder op onze website. Online vindt u tevens enkele video’s zodat u een goede sfeerimpressie kunt krijgen van onze boot én onze evenementen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren of direct een rondvaart boeken. Vaar eens een dagje mee en ontdek of onze boot een geschikte plek is om een groepsuitje te organiseren. Goed om te weten: tijdens een groepsuitje is het mogelijk om aan te meren op verschillende locaties. Combineer uw groepsuitje bijvoorbeeld met een workshop, wandeling of andere activiteit in Limburg.

Deel deze pagina op