Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Kerstdiner Limburg

De welbekende kerstbrunch hebben we dit jaar omgedoopt tot de dinnercruise. Want deze middagcruise is veel meer dan alleen maar brunchen... Het rijkelijk gevulde buffet voorziet in een ruime keuze aan koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en een uitgebreid garniturenbuffet. Op de teppanyaki plaat worden de lekkerste specialiteiten bereid terwijl u toekijkt; een belevenis op zich...

Terwijl u geniet van het voortreffelijke cruisebuffet wordt er in de keuken hard gewerkt aan de desserts. Deze kleine kunstwerkjes worden aan het einde van de vaarroute aan tafel geserveerd.

Kerstmenu 2019

Frisse aardappelsalade met bieslook, penne pasta met tomatensalsa, ouderwetse koude schotel van rundvlees met gevulde eitjes en hamrolletjes met asperges

Gegrilde varkenslende met tonijnmayonaise, Schwarzwälder Schinken met frisse meloen, rosé gegrilde rosbief met rucola en balsamico, gebraden kalkoen met groene pesto en cherrytomaatjes, Spaanse gehaktballetjes (koud) met tacosausje, gegrilde kipfilet met salsasaus

Vers gepocheerde Schotse zalm met whisky-cocktailsaus, gerookte forel en makreel, tijgergarnalen met surimi en frisse limoendressing

Vegetarische tapas: gevulde olijven met roomkaas, zongedroogde tomaatjes, groene pepers gevuld met roomkaas, gegrilde champignons met basilicum

Diverse rauwkostsalades, verse fruitsalade en diverse broodsoorten met allerlei smeersels, zoals kruidenboter, kruidenroomkaas en bruschettadip

Varkenshaasje met een heerlijke champignonroomsaus, stoofje van rundvlees op basis van rode wijn, aardappelgratin, ratatouille van 'beetgare' groenten, zoals paprika, champignon, courgette en venkel.

Op de teppan yaki bakt de chef malse kipfilet van de boerderij met roerbakgroentjes en verse scampi's. De scampi's kunnen 'apart' gegeten worden, maar worden ook aangeboden in combinatie met een fijne Italiaanse pasta en een roomsausje. 

Fluweelzachte mousse van champagne en merengue, geserveerd met een frisse sorbet van zwarte bes en garnituur van framboosjes, zwarte bessen en honingcress

Bij de koffie serveren we lekkere kerstchocolade van Rousseau

(koffie en thee wordt afzonderlijk berekend)

Bekijk nu online onze beschikbare vaardata voor deze afvaart en boek online uw tafeltje(s)!

Deel deze pagina op