hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Kinderuitje Limburg

Kinderuitje Limburg

Origineel en leuk kinderuitje Limburg

Wilt u graag een origineel en leuk kinderuitje Limburg organiseren? Vergeet dan het zwembad en het speelparadijs. Ga liever voor een rondvaart door Limburg bij Rederij Cascade. Een rondvaart op onze boot is bijzonder, educatief en super gezellig. Zo kunt u tijdens de vaarroute een stop maken op een locatie waar u een activiteit onderneemt met de kinderen. Ontdek bijvoorbeeld de Maasstadjes vanaf het water én op het land. Uiteraard kunt u ook enkel kiezen voor een vaartocht, eventueel gecombineerd met een maaltijd op de boot. Tijdens een boottocht zullen de kinderen hun ogen uitkijken en veel leren over de omgeving.

Kinderuitje boot Limburg: leuk voor alle leeftijden

Een kinderuitje boot Limburg is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen kunnen hun vriendjes uitnodigen of familieleden meenemen. Onze boot is goed te bereiken met de auto en volledig toegankelijk voor jong en oud. Ook mensen met een beperking of mensen die slecht ter been zijn zijn van harte welkom op de boot. Kies er voor om tijdens de boottocht vogels te spotten, een spelletje te spelen en te smullen van onze hapjes en drankjes. Ons team overlegt graag over welke gerechten geserveerd moeten worden tijdens het uitje!

Direct een kinderuitje boeken Limburg

Wilt u direct een kinderuitje boeken Limburg? U kunt dit regelen via onze website. Boek het kinderuitje als kinderfeestje of gewoon als gezellige activiteit met de kinderen. Neem gerust contact op met het team van Rederij Cascade als u meer wilt weten over de vaarroute, ons menu of de mogelijkheden aan boord. Ook als u wilt weten waar u eventueel een tussenstop kunt maken, adviseren wij u graag. We hopen u en de kinderen binnenkort te verwelkomen op onze boot! Tip: bekijk samen met de kinderen alvast wat foto’s en onze video’s. Wedden dat ook zij enthousiast worden?

Deel deze pagina op