hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Maatwerk

Mocht u niet direct datgene vinden, wat u in gedachten had? Of heeft u juist meerdere interessante opties gezien, die u graag in een arrangement zou willen combineren? Voor gezelschappen kunnen we exclusieve happenings op het water ontwikkelen en regisseren. Maatwerk in evenementen is onze passie en specialiteit! In de meest brede zin des woords.

Locatie

Om te beginnen de afvaartlocatie van uw evenement in Limburg; ook daar is meer mogelijk dan u denkt. Natuurlijk is Midden - Limburg, met afvaartlocaties in bijvoorbeeld Roermond, Maasbracht of Thorn, ons belangrijkste werkveld. Maar op speciaal verzoek verplaatsen wij onze schepen ook graag noord- of zuidwaarts... Hierdoor is onze evenementenservice ook mogelijk in Maastricht of Venlo. U zult versteld staan hoeveel steigers er in Limburg zijn waar wij met onze schepen terecht kunnen. Er is er bijna altijd een bij u in de buurt!

Heeft u als bedrijf een eigen aanlegplaats voor de deur? We komen graag bij u langszij, bijvoorbeeld als feestlocatie voor uw personeelsfeest. Dit heeft bovendien aanzienlijke fiscale voordelen, omdat de werkkostenregeling niet van toepassing is voor een teamuitje op eigen locatie. Informeer er gerust vrijblijvend naar!

Stippel uw eigen route uit?

We hebben altijd een aantal standaard routes paraat als u met ons in zee gaat voor de organisatie van uw event. Maar ook de route kunnen we geheel aanpassen aan uw wensen. Is er een bepaald project, dat u aan uw doelgroep wil laten zien? Onze nautische staf zoekt graag uit wat de mogelijkheden zijn...

Cateringservice

Een variëteit aan lunchmogelijkheden, heerlijke cruisebuffetten met herkenbare klassiekers, themabuffetten op gastronomisch niveau, live-cooking op onze teppanyaki plaat of trendy fingerfood uit eigen keuken. Wij hebben de juiste partners om ons heen verzameld als het gaat om uitgekiende cateringservice aan boord. En in het geval dat u zelf een bepaalde voorkeur heeft voor een cateraar aan boord, is dat ook bespreekbaar. We zijn altijd nieuwsgierig naar andere mogelijkheden en foodconcepten en denken graag mee hoe we uw persoonlijke wensen kunnen inpassen aan boord! Hét uitgangspunt hierbij is vanzelfsprekend de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Ook als het gaat om een aangepast wijn- of drankassortiment, bekijken we samen met u de mogelijkheden. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan inkooppartners, zodat we vrijwel altijd aan uw speciale verzoeken kunnen voldoen.

Amusement

Vaak draagt amusement net dat extra steentje bij aan de sfeer tijdens uw event. Denk bijvoorbeeld aan muzikaal entertainment, zoals een DJ of klein orkest. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht u van een special act, een rasechte Limburgse artiest of entertainment, aangepast aan het thema van uw evenement. Ook tijdens uw zakelijk event kunnen we zorgen voor een ludieke training, interessante workshop of een onvergetelijk hoogtepunt tijdens uw personeelsfeest of relatiedag. Een privéoptreden van een sopraan in de Abdij van Thorn, uitzicht op adembenemend vuurwerk, een indrukwekkende flyboardshow recht voor het schip, zo maar een paar voorbeelden van activititeiten, die we in het verleden hebben mogen realiseren.

Tijd voor een brainstorm?

Heeft u ideeën over een specifiek evenement in Limburg en lijkt het u wat op dit op het water te organiseren? Graag nodigen we u uit voor een eerste brainstorm, uiteraard geheel vrijblijvend, waarbij we uw wensen als randvoorwaarde meenemen en onze ideeën met u delen. Neem contact op met David van de Runstraat voor een persoonlijke afspraak.

Deel deze pagina op