hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Meest voorkomende vragen

Boottocht bij minder mooi weer

Zitten we overdekt?

Zowel op de Cascade als de Stadt Wessem zijn de salons overdekt. Ook is er verwarming aan boord. Dat wil zeggen dat het zich ook goed leent als uitstapje bij slechter weer. Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken tijdens een bezoekje in de stuurhut bij de kapitein.

Reserveren boottocht

Is reserveren van te voren per se noodzakelijk?

Het is niet verplicht om vooraf te reserveren, wel aan te raden. Zeker als uw gezelschap uit meerdere personen bestaat. Wij kunnen er dan ook vooraf voor zorgen dat er plek is om bij elkaar te zitten. Zonder reservering kunnen wij echter niet altijd garanderen dat u mee kan varen. De reserveringen hebben bij drukte altijd voorrang. Indien u last-minute besluit om mee te varen, is het dus wel handig om van te voren met ons te bellen of er voldoende plek nog is aan boord om teleurstelling ter plekke te voorkomen. 

De betaling dient ter plekke aan boord te worden voldaan. Wij zullen na reservering dan ook niet vragen om op voorhand te betalen. Wel hebben we de plekken gereserveerd en gaan we uit van uw komst.

Betaling

Moet ik de boeking vooruit betalen?

De meeste tickets en arrangementen hoeft u niet vooruit te betalen bij boeking; u ontvangt wel een bevestiging van uw boeking per e-mail en de plaatsen worden voor u gereserveerd. De betaling vindt dan aan boord plaats tijdens het inchecken (contant of per pin). Sommige arrangementen dienen wel vooruit betaald te worden, zoals de Dinner Cruise of Captain's Brunch.

Betalingswijze

U kunt per pin of contant betalen aan boord, m.u.v. creditcards

BTW

ZIjn de tarieven op de website inclusief of exclusief BTW

Alle tarieven zijn inclusief BTW. Het merendeel van onze diensten is belast met het verlaagde BTW-tarief. Bij offerte-aanvraag en/of afrekening wordt de BTW volledig gespecificeerd.

Parkeergelegenheid

Hoe zit het met parkeren?

In Wessem, Stevensweert, Thorn en Maasbracht is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

  • Wessem: parkeren is mogelijk aan de Maasboulevard zelf, aan de waterkant 
  • Stevensweert: 
  • Thorn: Waterstraat Grote Hegge/ Grootheggerlaan
  • Maasbracht: Havenstraat (langs de weg in de vakken kan geparkeerd worden) of volg P haven

In Roermond zijn er meerdere betaalde parkeerplaatsen en is er ook een parkeergarage nabij de riviercruisevoorziening: Arlo, vlakbij de Maasbrug N280. Designer Outlet Centre. Maashaven 144 is het adres van Qpark Kazerneplein

 

Adressen afvaartlocaties

Op zoek naar het adres om in te voeren voor het navigatiesysteem of wilt u het kaartje downloaden en printen?

Locatie Maasbracht (hoofdvestiging)

Cruise Terminal Maasbracht
(Tegenover) Havenstraat 22, Maasbracht
Download de route- en parkeerinstructie

Locatie Wessem

Maasboulevard, Wessem
Download de route- en parkeerinstructie

Locatie Stevensweert

Maasdijk, Stevensweert
Download de route- en parkeerinstructie

Locatie Thorn

Grootheggerlaan, Thorn
Download de route- en parkeerinstructie

Locatie Roermond

Riviercruisevoorzieningen Roermond
Arlo, Roermond (vlakbij Maasbrug N280/ Designer Outlet Centre)
Diverse betaalde parkeervoorzieningen in de nabijheid

Rolstoeltoegankelijkheid/mindervaliden

Zijn de schepen goed toegankelijk?

Beide schepen zijn rolstoeltoegankelijk waarbij de nadere info goed in overweging genomen moet worden: 

Het grote schip 'Stadt Wessem' is gelijkvloers toegankelijk voor rolstoelen en andere hulpmiddelen tot een maximum breedte van 90 cm; het toilet voor invaliden is toegankelijk tot een breedte van max. 75 cm. Het boven- en buitendek is toegankelijk via een traplift; graag helpen we mee om mensen vanuit de rolstoel in de traplift te zetten en de duwrolstoel naar boven te dragen, mits de situatie dit toelaat. Elektrische rolstoelen kunnen niet naar het bovendek gedragen worden!

De benedensalon van het kleinere schip 'Maaslakei' is toegankelijk middels een plateaulift met een maximale breedte van 80 cm; ook het toilet is toegankelijk tot 80 cm breedte. Zelfstandig toiletgebruik door een rolstoel- of rollatorgebruiker is echter af te raden vanwege de beperkte draaicirkel op het toilet; toiletbezoek onder begeleiding is aan te bevelen. Het boven- en buitendek is toegankelijk via een traplift; graag helpen we mee om mensen vanuit de rolstoel in de traplift te zetten en de duwrolstoel naar boven te dragen, mits de situatie dit toelaat. Elektrische rolstoelen kunnen niet naar het bovendek gedragen worden!

Fietsen

Mag de fiets mee aan boord?

Hiervoor dient u contact op te nemen per mail/ telefonisch, zodat wij kunnen nakijken of er voldoende ruimte is op de desbetreffende dag dat u graag mee wilt varen. Indien dat mogelijk is, kunt u het gewenste aantal zones dat u mee wilt varen zelf bepalen

Honden

Zijn honden toegelaten aan boord?

Jazeker, uw trouwe viervoeter mag gratis meevaren tijdens onze rondvaarten, mits aangelijnd en uitgelaten.

Uitgezonderd: de dinnercruise en brunchcruise, waarbij het niet is toegestaan. Voor mensen die begeleiding nodig hebben van hun hond, is dit uiteraard wel mogelijk.

Dieet/ Allergie

Rekening houden met een dieet of allergie?

Dat is voor geen probleem. Het moet tenslotte voor iedereen een mooi dagje uit zijn. Geef a.u.b wel ruim van te voren jullie wensen door, zodat wij ervoor kunnen zorgen (daar waar mogelijk) om het aan te passen in uw cateringreservering. 

Afvaarttijden

Vanaf hoe laat ligt de boot klaar?

Samen hebben wij met u een datum en tijd afgesproken, die te vinden is op uw bevestiging. U dient 10 minuten voor afvaart aanwezig te zijn om in te schepen. Dit is dan ook op tijd. De plekken zijn al voor u (en evt. uw gezelschap bij elkaar) gereserveerd.

Indien u niet gereserveerd heeft, dan kunt u de afvaarttijden vinden op de website bij de desbetreffende boottocht.

Vaarcadeaubon

Vaarbon cadeau geven bij een speciale gelegenheid?

Een door u gewenst bedrag, dat aan boord te besteden is of juist een volledig verzorgde Brunchcruise. Het kan allemaal! We maken er een gepersonaliseerde voucher van in een luxe omslagmap voor € 5,-

Staat je vraag of het antwoord er niet tussen?

Wij zijn dan nog meer verheugd om jouw vraag via een emailbericht of telefoontje te beantwoorden!
Deel deze pagina op