hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Nieuwe website

Zoek en Boek design

Na een intensieve periode van bedenken, ontwerpen en ontwikkelen is de nieuwe website van Rederij Cascade eindelijk een feit! De website is dan ook veel meer dan een nieuw ontwerp... Uiteraard is de responsive website ook geschikt voor gebruik op smartphone of tablet. Daarnaast bevat de website een uitgebreide 'zoek en boek' functie, waarmee u - met behulp van filters - eenvoudig kunt zoeken op type vaart, thema, budget en aantal deelnemers. De website toont precies de arrangementen, die voldoen aan uw wensen!

Realtime aanbod

Maar extra bijzonder is, dat alle klokvaste afvaarten uit de vaarkalender op deze website rechtstreeks worden opgehaald uit ons boekingssysteem. Hiermee wordt nu dus online de 'realtime' beschikbaarheid weergegeven. Zodra u een boottocht boekt, wordt de reservering automatisch klaargezet in ons boekingssysteem. Binnen 'een paar klikken' hebben we uw plaatsen ingeboekt en ontvangt u direct hierna een bevestiging per e-mail met alle info over uw boeking. In een latere fase kan zelfs ook de betaling via iDEAL afgehandeld worden.

Ook offertes of opties voor een groepsuitje of charter kunt u gemakkelijk via internet aanvragen. Zodra uw aanvraag ons systeem heeft bereikt, wordt uw arrangement direct in optie gezet als er beschikbaarheid is. Uiteraard geheel vrijblijvend! U ontvangt binnen 1 werkdag een offerte in uw mailbox met een uitvoerige specificatie van uw samengestelde arrangement.

Beveiligde gegevensoverdracht

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens wordt gewaarborgd via een versleutelde verbinding, te herkennen aan https:// voor de domeinnaam. HTTPS beveiligt gegevens met behulp van het Transport Layer Security-protocol (TLS). Gegevens worden versleuteld zodat informatie niet kan worden afgeluisterd of gestolen. Gegevens kunnen niet gewijzigd of beschadigd worden, zonder dat dit wordt opgemerkt (gegevensintegriteit). Hiervoor wordt een SSL-certificaat afgegeven. Beveiligde websites zijn te herkennen aan het (groene) slotje in de adresbalk van de browser. Google Chrome, de webbrowser van Google, geeft zelfs aan in de adresbalk of de website veilig is.

 

Deel deze pagina op