hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Kerstfeest in Limburg

Zodra Sinterklaas weer vertrokken is naar Spanje, wordt de Cruise Terminal Maasbracht - waaraan onze schepen liggen - geheel in kerstsfeer gebracht met prachtige dennenbomen en feeërieke verlichting. Bovendien worden de schepen zelf ook omgetoverd tot feestelijke kerstlocaties. Wat dacht u van de klassieke stijl op ons kleine schip Cascade met de traditionele kerstboom in de salon? Of liever de eigentijdse stijl op het grotere schip Stadt Wessem met subtiele kerstdecoraties en een 'knapperend haardvuurtje' op de ledscreens? Hoe dan ook, alle zeilen worden bijgezet om van uw kerstevent een bijzondere happening te maken.

Kerstbrunch of kerstdiner?

Zoals vanouds, kunt u voor beide kerstdagen onze brunchcruise boeken... Of liever gezegd: onze Dinnercruise! Want dit kerstarrangement is veel meer dan alleen maar een brunch. Het luxe en zeer uitgebreide buffet voorziet namelijk in tal van koude en warme specialiteiten met keuze uit vlees-, vis en vegetarische specialiteiten. Ofwel, een meer dan compleet kerstdiner, dat afgesloten wordt met een feestelijk dessert. Zodra u de Cruise Terminal Maasbracht nadert, ervaart u al op en top kerstsfeer bij het zien van de kerstman, die u - samen met de kapitein - verwelkomt aan boord. 

Meer info over afvaarttijden, vaarroute, menu en prijzen vindt u op deze website.

Kerstevent op maat

Het is niet voor niets, dat kerstmis al zo vroeg voelbaar en zichtbaar is bij Cascade... Bedrijven, verenigingen en andere organisaties kunnen al ruimschoots voor de feestdagen terecht aan boord met hun medewerkers, collegae of relaties voor een kerstevenement op maat, veelal al vanaf 20 personen. Denk hierbij aan een gezellige kerstborrel met hapjes en trendy fingerfoods, het jaarlijkse kerstdiner of een spetterend eindejaarsfeest met een orkest, een DJ en ludiek entertainment. Maar ook een winters groepsuitje, zoals een workshop tijdens een winterse cruise behoort tot de mogelijkheden. 

Bekijk ook eens onze promofilm en proef de sfeer aan boord tijdens een avondfeest.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel met prijsopgave.

Nieuwjaarsborrel in Limburg

Heeft u als bedrijf of organisatie uw goede voornemens en zakelijke doelstellingen al op papier? Overweeg dan eens een compleet andere locatie, waar u uw boodschap kunt overbrengen. Een inspirerende setting zorgt ervoor, dat uw verhaal ook echt binnenkomt en schept bovendien vaak verhelderende inzichten... Daarna legt onze crew uw gasten met plezier in de watten met feestelijke en smaakvolle hapjes, veelal vers bereid aan boord, begeleid door een perfect drankje. Reken maar, dat u op medewerking kunt rekenen om van 2019 een groot succes te maken!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel met prijsopgave.

Liever Roermond of Venlo?

Maasbracht is onze thuishaven en een van onze best bezochte afvaartlocaties. Maar bent u op zoek naar een kerstevent in Roermond, Venlo of elders in Limburg, laat het ons gerust weten. In Roermond kunnen wij vertrekken vanaf de gloednieuwe riviercruisevoorzieningen, perfect ontsloten door het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid... Op uw verzoek varen we zelfs richting Venlo; vooral handig als uw bedrijf in die regio gevestigd is.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel met prijsopgave.

Deel deze pagina op