hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Restyle schip Cascade

Met trots mogen we wereldkundig maken, dat ons kleine schip 'Cascade' komende winter een thematische restyle zal ondergaan... Het thema 'Limburgse zand- en grindwinning' zal weerspiegeld worden in zowel het interieur als exterieur. Elementen zoals grind, 'opgebaggerd' hout en geroest staal zullen een stoere look geven aan het schip, gecombineerd met comfortabel meubilair en hoogwaardige voorzieningen... Met behulp van audiovisuele middelen kan het verhaal over het ontstaan van ons werkgebied 'de Maasplassen' op een pakkende en vernieuwende manier verteld worden.

Ook de faciliteiten aan boord worden flink aangepast: het hele schip zal worden voorzien van nieuwe beglazing, airco en professioneel keukenapparatuur, zodat we ons vernieuwe concept na de eerste restyle verder kunnen doorzetten en uitbouwen. Daarnaast wordt het schip rolstoeltoegankelijk gemaakt en wordt ook het buitenverblijf uitgebreid met extra plaatsen! Bovendien wordt de machinekamer grondig aangepast en realiseren we een nieuwe krachtige 80 kVA generator, waarmee alle nieuwe apparatuur voorzien wordt van elektriciteit.

Bianca en David willen een bijzonder woord van dank uitspreken aan de Provincie Limburg en Gemeente Maasgouw, die dit project mede financieel mogelijk hebben weten te maken. Daarnaast ook aan de Rabobank Peel, Maas en Leudal, die volle vertrouwen heeft getoond in ons bedrijf. En tenslotte ook niet te vergeten onze familie, vrienden en medewerkers, die ons op allerlei verschillende manieren steunen om onze plannen waar te maken.

De restyle van de 'Cascade', de kroon op ons werk gedurende de afgelopen vijf jaar!

Deel deze pagina op