Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Paasarrangementen

Tijdens het paasweekend zijn er volop mogelijkheden voor een boottocht of arrangement. Op zaterdag, zondag en maandag varen we de Maaskernen Toer tussen Maasbracht, Wessem en Thorn. Deze vaarroute kunt u ook boeken als combideal, bijvoorbeeld met Limburgse vlaai of een lunch.

Zoals vanouds, gaan op eerste paasdag de trossen los voor de Dinnercruise. Tijdens een 3,5 uur durende minicruise geniet u van een voortreffelijk dinerbuffet. Op tweede paasdag introduceren we een nieuw arrangement: Captain's Brunch! Tijdens beide arrangementen is niemand minder dan de Paashaas aanwezig...

Kortom, Pasen bij Cascade is een feest voor jong en oud...

Deel deze pagina op