Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Moederdag 2019

Op zoek naar een leuk en origineel Moederdag cadeau? Denk dan eens aan een boottocht of minicruise over de Maas en de Maasplassen! Op 12 mei presenteren we allerlei Moederdag uitjes en Moederdag arrangementen in Limburg... 

Als moeder houdt van luxe, trakteer haar dan op onze Dinnercruise vanuit Maasbracht. Tijdens een 3,5 uur durende middagcruise richting Roermond presenteert de crew een uitgebreid dinerbuffet, boordevol koude en warme specialiteiten, waaronder vegetarisch, vis en vlees. Ter afsluiting presenteren we een verrassingsdessert, bestaande uit een combinatie van allerlei zoete klassiekers met een moderne twist! Nieuwsgierig naar het menu? Bekijk gerust eens de zeer gevarieerde samenstelling!

Een smaakvol alternatief is onze Captain's Brunch... Dit moederdag arrangement is zeker een aanrader voor gezinnen en families met kleinere kinderen omdat de route wat korter is dan die van de Dinnercruise. Vanuit Thorn vertrekt u voor een 2 uur durende brunchcruise over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen. Tijdens de route geniet u van een royaal en uitgebreid brunchbuffet. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met 'fluffy pancakes', luchtige pannenkoekjes, die door de chef ter plekke gebakken worden en versierd kunnen worden met allerlei zoetigheden.  

Natuurlijk kunt u ook gewoon met ons meevaren tijdens een van onze klokvaste rondvaarten. Bijvoorbeeld tijdens de Maaskernen Toer vanuit Thorn of Wessem... Of vanuit Maasbracht voor de Cruise Touristique met sluispassage richting de drijvende huisjes van Oolderhuuske in Roermond. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief zijn beide afvaarten te boeken als combideal, inclusief vlaai of eenvoudige lunch. 

Kortom, er is van alles te beleven op Moederdag... We hopen u dan ook te mogen verwelkomen aan boord!

Deel deze pagina op