hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen tijdens onze rondvaarten

Voor meer informatie over onze coronamaatregelen tijdens de rondvaarten verwijzen we u graag naar onze informatiepagina over de corona-safe-omgeving, die wij garanderen aan boord.

 
Annulering van een rondvaart

Heeft u geboekt voor een rondvaart voor meer dan 50 passagiers in de periode tot en met 1 juli 2021, dan zijn wij als rederij genoodzaakt om op grond van overmacht uw boeking te annuleren. We zijn op dit moment al volop bezig om alle boekers te benaderen. Mocht u nog niets van ons vernomen hebben, dan kunt u uw annulering ook mailen naar info@rederijcascade.nl. U ontvangt van ons een bevestiging van uw annulering en uiteraard komen alle kosten te vervallen! 

Heeft u geboekt voor een rondvaart meer dan 50 passagiers in de periode na 1 juli 2021, dan blijft uw boeking bestaan mits er geen nieuwe lock-down komt. Wenst u de boeking echter vroegtijdig te verplaatsen naar een later moment in dit vaarseizoen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Ook in dat geval kunt u met ons contact opnemen. Wenst u de boeking definitief te annuleren, dan geldt de annuleringsclausule (artikel 22) uit onze algemene voorwaarden. Ter tegemoetkoming ontvangt u wel een voucher ter waarde van het annuleringsbedrag, die tenminste tot en met 12 maanden na boekingsdatum te besteden is. Meer informatie over deze tijdelijke voucherregeling bij annulering vanwege corona vindt u op onze website.

 
Annulering van een feest of ander evenement

Heeft u via onze rederij een feest of ander evenement van meer dan 50 personen geboekt op charterbasis in de periode tot en met 1 juli 2021, dan zijn wij als rederij genoodzaakt om op grond van overmacht uw boeking te annuleren. Dit betekent dat we geen kosten doorberekenen voor deze annulering. Graag bekijken we met u de mogelijkheid om het evenement te verplaatsen naar een later moment dit jaar. 

Heeft u al een voorschotfactuur betaald voor uw evenement, dan wordt - in geval van verplaatsing naar een later moment dit jaar - dit voorschot alsnog in mindering gebracht op de eindafrekening. Mocht u uw evenement niet kunnen verplaatsen naar een latere periode, dan ontvangt u van ons een voucher ter waarde van het factuurbedrag van de voorschotnota. Helaas vindt er geen restitutie plaats van betaalde voorschotnota's. Op deze pagina vindt u meer informatie over de tijdelijke voucherregeling bij annulering vanwege corona.

Heeft u via onze rederij een feest of ander evenement op charterbasis geboekt in de periode na 1 juli 2021 (tot max. 100 personen), dan blijft uw boeking bestaan mits er geen nieuwe lock-down komt. Wenst u de boeking echter vroegtijdig te verplaatsen naar een later moment in dit vaarseizoen, dan kunt u met ons contact opnemen voor een gratis verplaatsing van uw boeking. Wilt of kunt u geen later moment bepalen voor uw evenement, dan berekenen wij de op dat moment geldende annuleringspercentages, die u kunt vinden in artikel 22 van onze algemene voorwaarden. Heeft u al een voorschotfactuur betaald voor uw evenement, dan wordt - in geval van verplaatsing naar een later moment dit jaar - dit voorschot alsnog in mindering gebracht op de annuleringsfactuur. Om u tegemoet te komen in de te berekenen annuleringskosten, is er een tijdelijke voucherregeling bij annulering vanwege corona in het leven geroepen. U ontvangt dan een voucher ter waarde van het bedrag van uw annuleringsnota.

Deel deze pagina op