hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Paasarrangementen

Tijdens het paasweekend zijn er volop mogelijkheden voor een boottocht of arrangement, mits de verspoelingen het toelaten. Op zaterdag, zondag en maandag varen we de Maaskernen Toer tussen Maasbracht, Wessem en Thorn. Deze vaarroute kunt u ook boeken als combideal, bijvoorbeeld met Limburgse vlaai of een lunch.

Zoals vanouds, gaan op eerste paasdag de trossen los voor de Dinner Cruise. Tijdens een 3,5 uur durende minicruise geniet u van een voortreffelijk diner. Op beide paasdagen kunt u ook boeken voor Captain's Brunch! Tijdens beide arrangementen is niemand minder dan de Paashaas aanwezig...

En als er geen versoepelingen komen, dan bieden we uiteraard onze coronagarantie: uw boeking wordt dan kosteloos geannuleerd!

Deel deze pagina op