hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Vaderdag

Op zoek naar een leuk en origineel Vaderdag cadeau? Denk dan eens aan een boottocht of minicruise over de Maas en de Maasplassen! Op 20 juni 2021 presenteren we allerlei Vaderdag uitjes en Vaderdag arrangementen in Limburg... 

Als vader houdt van luxe, trakteer hem dan op onze Dinnercruise vanuit Maasbracht. Tijdens een 3,5 uur durende middagcruise richting Roermond presenteert de crew een uitgebreid vijf gangenmenu. Nieuwsgierig naar het menu? Bekijk gerust eens de zeer gevarieerde samenstelling!

Een smaakvol alternatief is onze Captain's Brunch... Dit vaderdag arrangement is zeker een aanrader voor gezinnen en families met kleinere kinderen omdat de route wat korter is dan die van de Dinnercruise. Vanuit Thorn vertrekt u voor een 2 uur durende brunchcruise over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen. Tijdens de route geniet u van een royaal en uitgebreid brunchbuffet. Sinds kort is het assortiment uitgebreid met 'fluffy pancakes', luchtige pannenkoekjes, die door de chef ter plekke gebakken worden en versierd kunnen worden met allerlei zoetigheden.  

Natuurlijk kunt u ook gewoon met ons meevaren tijdens een van onze rondvaarten. Bijvoorbeeld tijdens de Maasparel Tocht vanuit Maasbracht, Wessem of Thorn... Of vanuit Maasbracht voor de Cruise Touristique met sluispassage richting de drijvende huisjes van Oolderhuuske in Roermond. 

Kortom, er is van alles te beleven op Vaderdag... We hopen u dan ook te mogen verwelkomen aan boord!

Deel deze pagina op