hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

NIEUW: Wie-Wat-Wandelquiz

NIEUW: Wie-Wat-Wandelquiz

We introduceren een spannende nieuwe activiteit: de Wie-Wat-Wandelquiz, exclusief beschikbaar in combinatie met onze Maasparel tocht of Tour de Thorn. Deze combinatie geeft een unieke mix van een prachtige boottocht gevolgd door een interactieve wandelquiz door het historische Thorn of langs de pittoreske Maasoevers.

Over de Wie-Wat-Wandelquiz

Na een ontspannende rondvaart, waarbij je kunt genieten van de schitterende uitzichten op de Maas, ga je aan wal in Thorn voor de Wie-Wat-Wandelquiz. Deze buitenquiz daagt je uit om binnen 100 minuten zoveel mogelijk van de 100 punten te scoren. De vragen, verdeeld over verschillende categorieën zoals sport, muziek, lokale kennis en films, worden steeds moeilijker. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je team kan verdienen. Let op: er zijn boobytraps die punten kunnen kosten!

Groepsactiviteit

De quiz is ontworpen voor groepen van minimaal 10 personen, waardoor het perfect is voor grotere gezelschappen zoals bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten of vriendengroepen. Met een deelnameprijs van €18,50 per persoon biedt deze activiteit een volledige en verrijkende ervaring die zowel leuk als uitdagend is.

Combineer varen en wandelen

Deze activiteit begint met een tocht aan boord van een van onze schepen, waar je de bezienswaardigheden vanaf het water kunt bewonderen. Na de boottocht begin je aan de Wie-Wat-Wandelquiz op het land, waarmee je de schoonheid en de historie van de omgeving op een interactieve manier verkent.

Plan nu je dagje uit met de Wie-Wat-Wandelquiz in combinatie met een Maasparel tocht of de Tour de Thorn bij Rederij Cascade. 

Deel deze pagina op