hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Beleef Mooie Momenten op Vaderdag

Dit jaar biedt Rederij Cascade een onvergetelijke Vaderdag ervaring met unieke rondvaarten door het Maasplassengebied van Limburg. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende tocht langs de historische havens of een luxe brunch op het water, wij hebben voor elke vader en zijn gezin iets bijzonders in petto.

Ervaar de Maasparel Tocht

Ga met ons mee voor een rondvaart vanuit Maasbracht, waarbij we door de een van de grootste binnenvaarthaven van Europa varen. Tijdens deze twee uur durende tocht geniet u van prachtige uitzichten op de Maasparels zoals Maasbracht, Wessem en Thorn. Boek hier de Maasparel Tocht en beleef een ontdekkingsreis langs de oevers.

Ontdek onze Tour de Thorn

Onze Tour de Thorn biedt niet alleen een prachtige rondvaart, maar ook een uitstapje in het historische stadje Thorn. Dit unieke 'witte stadje' is rijk aan cultuur en historie. In Thorn kunt u wandelen langs de abdijkerk en genieten van de prachtige omgeving. Boek hier de Tour de Thorn en stap uit voor een culturele verkenning.

Schuif aan bij de Captain's Brunch

Verwen je vader met onze Captain's Brunch, een luxe brunchcruise op de Maas. Deze tocht combineert het plezier van varen met een uitgebreid brunchbuffet vol heerlijke gerechten, van vers gebakken broodjes tot gerookte Noorse zalm, en een speciaal dessertassortiment. Boek hier de Captain's Brunch en geniet van een feestelijke maaltijd op het water.

Geniet van Heerlijk Eten tijdens de Asperge Cruise

Voor de culinaire liefhebbers onder ons bieden we de Asperge Cruise aan. Deze minicruise trakteert gasten op een luxe 5-gangen diner met de Limburgse asperge in de hoofdrol. Van tartaar van witte en groene asperges tot verse aardbeien met Romanoff saus, deze cruise belooft een waar feest voor de zintuigen te zijn. Boek hier de Asperge Cruise en geniet van een heerlijk diner op het water.

Boek nu uw rondvaart en geef uw vader de Vaderdag die hij verdient. Of u nu kiest voor de Maasparel Tocht, Tour de Thorn, Captain's Brunch, of de Asperge Cruise, Rederij Cascade zorgt voor een onvergetelijke dag. Bezoek onze website voor meer informatie en om uw plek aan boord te reserveren.

Deel deze pagina op