hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Ontmoet Daantje!

Welkom aan boord!

Ahoi, avonturiers en toekomstige zeevaarders! Mijn naam is Daantje en ik ben verhuisd naar de schepen van Cascade. Daar ben ik super blij mee want ik ben gek op varen en vissen. ’s Avonds slaap ik op het buitendek, als het tenminste goed weer is. In de winter zoek ik een plekje in de machinekamer vlakbij de warme motor. Maar sst... dat is ons kleine geheim.

Proef Daantje's favoriete vis (en meer!)

Ooit afgevraagd wat een zeeavonturier graag eet? Inderdaad, verse vis, liefdevol bereid door onze scheepskok Iwan, mijn favoriet! Jij kunt ook genieten van Iwan's heerlijke gerechten aan boord van onze dinnercruises of lunches. Proef de beste lokale en internationale gerechten, vers en met zorg geserveerd, terwijl je geniet van een onvergetelijke ervaring op het water.

Boek je plek en laat je culinair verrassen op een van onze cruises. Zie je aan boord!

Boek hier een van onze dinnercruises.

Maak nieuwe vrienden

Het allerleukste aan mijn avontuur? Nieuwe vriendjes maken! Daarom nodig ik jou en je familie uit om naar Rederij Cascade te komen en kennis met me te maken. We kunnen samen op de foto gaan. Als je het eerst wat minder spannend wilt maken, kun je beginnen met mijn kleurplaat in te kleuren en een Maaspaspoort te maken.

Kom langs voor een meet & greet

Wil je mij ontmoeten en deel uitmaken van mijn avontuur? Hier zijn de details voor onze meet & greet momenten:

  • 13 april: 13.00 - 13.15 uur in Maasbracht
  • 14 april: 12.30 - 13.00 uur in Maasbracht

Zorg ervoor dat je je bezoek plant door vooraf te boeken om teleurstellingen te voorkomen. We kijken ernaar uit om je aan boord te verwelkomen.

Deel deze pagina op