hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Origineel bedrijfsuitje

Wilt u uw medewerkers eens in het zonnetje zetten of wilt u goed voor de dag komen bij uw zakenrelaties? Rederij Cascade biedt u de mogelijkheid om mee te varen op een van de drie boten en staat daarmee garant voor een origineel bedrijfsuitje in een bijzondere setting. Voor gezelschappen vanaf 20 personen is er zelfs maatwerk mogelijk voor een boottocht met diner. Wij weten dat een betrokken team en loyale klanten samen dé basis vormen voor een succesvolle bedrijfsvoering en zien de organisatie van uw bedrijfsuitje dan ook als een uitdaging om uw reputatie te versterken. Ons sterk organiserend vermogen biedt u de gelegenheid om u tijdens het bedrijfsuitje ook echt te kunnen focussen op uw eigen crew of klantenkring, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de voorbereidingen en verzorging van de cateringservice.

 

Bedrijfsuitje voor uw team

Enerzijds vormt uw personeel een aanzienlijk deel in de kostenkant van uw onderneming; anderzijds is uw team in zijn geheel ook een onderdeel van uw bedrijfskapitaal en van onschatbare waarde! Uw bedrijf heeft geen bestaansrecht zonder klanten, maar ook niet zonder personeel. Het is de kunst om die erkenning over te brengen aan uw team. Een mogelijkheid hiervoor is om hen eens in het middelpunt van de belangstelling te zetten tijdens een origineel bedrijfsuitje in Limburg. Tijdens uw personeelsdag of personeelsfeest aan boord toveren wij beslist de glimlach op het gezicht van uw medewerkers door hen een sfeervolle en inspirerende omgeving te bieden, in combinatie met lekker eten en wervelend entertainment.

Bekijkt u eens de mogelijkheden voor uw originele bedrijfsuitje met eten en drinken

Bedrijfsuitje voor uw zakenrelaties

Uw klanten zorgen voor inkomsten en dat betekent dat ook zij gekoesterd moeten worden om het bestaansrecht van uw bedrijf te waarborgen. Een origineel bedrijfsuitje voor uw zakenrelaties is hiervoor de ideale gelegenheid! Rederij Cascade is graag uw partner bij de organisatie van uw klantendag of werkbezoek in Limburg en zorgt er dan ook voor dat u een perfect visitekaartje afgeeft bij uw zakenrelaties. Ook als u potentiële klanten wil prikkelen, bieden wij uitstekende oplossingen voor een productpresentatie in Limburg. Prettig om te weten, is dat het overtreffen van verwachtingen van uw gasten het ultieme doel is van onze crew, of het nu om een korte rondvaart als origineel bedrijfsuitje of om een bedrijfsevent van A tot Z gaat. De gasten ervaren onze diensten naar internationale maatstaven, maar dan met een ‘zachte g’, waarin de Bourgondische gastvrijheid en ‘Couleur Locale’ weerspiegeld worden.

Bent u iemand die uw klanten graag in het zonnetje zet, bekijk dan eens de arrangementen van een origineel bedrijfsuitje voor uw klanten

Ideale locatie voor uw bedrijfsuitje

Hoe dan ook, Rederij Cascade is de ideale locatie voor een origineel bedrijfsuitje. Bent u met een kleiner gezelschap tijdens uw bedrijfsfeest of personeelsuitje, dan is het kleine schip ‘Cascade’ de ideale locatie dankzij de intieme en klassieke sfeer aan boord. Is uw gezelschap stukken groter, dan is de moderne en eigentijdse inrichting van de ‘Stadt Wessem’ zeer toepasselijk. Beide schepen liggen aan de ‘Cruise Terminal’ aan de havenboulevard Maasbracht; een schitterende entree, die direct uw gasten in de maritieme sfeer weet te brengen.

Op deze pagina vindt u onze prachtige schepen voor uw originele bedrijfsuitje

Deel deze pagina op