hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Cascade crew

Een van de grote geheimen achter het succes van de rederij is de 'Cascade crew'. Inmiddels zorgt een team  van meer dan 30 medewerkers - een mix van jong en oud - dat alle processen binnen het bedrijf tot in de puntjes verlopen. Het team bestaat uit nautische medewerkers, die niet alleen verantwoordelijk zijn voor het varen maar ook zorgdragen voor het onderhoud aan de schepen. Daarnaast is er een kernteam binnen de horeca, die zorgt voor de inkopen en voorbereidingen en geven tijdens de boottochten en events leiding aan een team van flexibele krachten, die werken op oproepbasis en hun job combineren met een opleiding, een andere baan of maatschappelijke functie. 

Een ding hebben alle medewerkers gemeen: ze zijn allemaal in dienst van de rederij, zonder tussenkomst van een uitzendbureau of payrollorganisatie. Dit is een bewuste keuze! Wij geloven er namelijk in, dat een rechtstreekse band met onze medewerkers zorgt voor meer betrokkenheid. En die betrokkenheid is hard nodig om de verwachtingen van onze gasten steeds weer te overtreffen. Dat gaat verder dan alleen maar complimenten ontvangen... Juist als gasten hun ontevredenheid uiten, is het belangrijk dat hier direct op ingespeeld wordt. Ook dat hoort bij het overtreffen van verwachtingen van onze bezoekers... 

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat wij uitzonderlijk veel lof mogen ontvangen over onze crew: uiterst behulpzaam en oprecht vriendelijk. Ook onze jeugdige medewerkers weten, dat gastvrijheid dé prioriteit is, en werken vol passie en overgave mee om onze gasten centraal te zetten. We zijn er dan ook trots op dat het merendeel van onze crew inmiddels minimaal drie jaar werkzaam zijnan binnen de rederij. 

Onze medewerkers zien we dan ook niet als kostenpost, maar juist als kapitaal van onschatbare waarde! Zij weten als geen ander onze missie en visie uit te dragen en zijn in de beste positie om van onze bezoekers ambassadeurs te maken.

Deel deze pagina op