hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Paasbrunch Limburg

De welbekende paasbrunch midden in Limburg hebben we al enkele jaren geleden succesvol omgedoop tot dinner cruise. Want deze middagcruise is veel meer dan alleen maar brunchen... In 2020 hebben we het concept voor deze dinner cruise opnieuw gewijzigd, zodat we u kunnen blijven verrassen!

Daar waar we vroeger direct na afvaart een koud en warm dinerbuffet openden, starten we nu met een reeks voorgerechtjes, die we aan tafel serveren. Wereldwijd bekende klassiekers - zoals carpaccio, Vitello Tonnato, ham met meloen en garnalencocktail - maar dan gepresenteerd als trendy fingerfoodgerechtjes. En ook hier geldt, dat u niet hoeft te kiezen, maar van alles wat kunt proeven. 

Het hoofdgerecht daarentegen presenteren we - zoals vanouds - in buffetvorm! Maar nu met nog veel meer keuze dan eerst... Nieuwe recepturen, spannendere sauzen en onze drive om onszelf steeds weer te overtreffen, maken van dit hoofdgerechtenbuffet een verrassende smaakbeleving! 

Voor de kids is het nog steeds een groot feest met de Paashaas aan boord!

Paasmenu 2020

Voorgerecht (in buffetvorm):
Proeverij van wereldwijd bekende klassiekers, gepresenteerd als trendy fingerfoodgerechtjes:
 
Vitello Tonnato, klassieke zalmcocktail met garnaaltjes, krokant gebakken kiphaasje met frispikante salsadip, klein soepje van Limburgse asperges met ham en ei
 
De voorgerechtjes worden geserveerd met knapperig brood en diverse smeersels
 
Hoofdgerecht (in buffetvorm):
Rosé gegrilde varkenshaas met een zachte roomsaus en verse champignons, rosé gegrilde lamsfilet met een krachtige rode portsaus, gewokte kipfilet van de boerderij met knapperige roerbakgroentjes, gegrilde scampi's met hartige witte wijnsaus
 
Gevarieerd garniturenbuffet, waaronder aardappelgratin met een krokant kaaskorstje, kleurrijk rijstgerecht met verse peulvruchtjes, fijne Italiaanse pasta met zeekraal en zongedroogde tomaat, krokant gebakken frietjes
 
Ratatouille van verse groenten (paprika, champignon, courgette en venkel), luxe gegarneerde bladsalade, lenterauwkostsalade en verse fruitsalade
 
Grand Dessert:
Een verrassingsproeverijtje van dessertklassiekers, waaronder ijs, mousse en nog veel meer...
 

Bekijk nu online onze beschikbare vaardata voor deze afvaart en boek online uw tafeltje(s)!

Deel deze pagina op