hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Welkom in onze Passantenhaven!

Vanaf 2021 is Rederij Cascade namens Gemeente Maasgouw de trotse exploitant van de Passantenhaven Maasbracht, direct gelegen naast de 'Cruise Terminal Maasbracht'.

Bent u op doorreis of wilt u in de op één na grootste Binnenhaven van Europa vertoeven, dan bent u bij ons in Maasbracht op het juiste adres. De Passantenhaven is het hele jaar geopend voor passanten. Hierdoor heeft u de mogelijk het Centrum van de Binnenvaart te bezoeken.

In het midden van de Havenboulevard ligt de Passantenhaven met meer dan 20 luxe ligplaatsen, voorzien van stroom, water, toiletten en douche. Vanuit de Passantenhaven begeeft u zich onmiddellijk tussen een scala aan terrassen van diverse restaurants, cafe’s en een ijssalon. Verder vindt u op ca 500 meter lopen het centrum van Maasbracht waar diverse winkels en supermarkten zijn gevestigd.

Maasbracht kent daarnaast nog enkele bezienswaardigheden. Zo vindt u op korte loopafstand het Maas Binnenvaartmuseum, de Tjalk “Nooit-Volmaakt”, de drielingsluis van Maasbracht en de Leonardusmolen bezoeken. De Gemeente Maasgouw telt maar liefst 172 geregistreerde Rijksmonumenten en is daarmee in de provincie Limburg één van de gemeenten met het grootste aantal beschermde Rijksmonumenten.

Voor haveninformatie kunt u terecht bij Rederij Cascade, op de Cruise Terminal gelegen naast de passantenhaven.

Rederij Cascade
De Havenmeester

(0031)610005888
passantenhavenmaasbracht@gmail.com

Cruiste Terminal Maasbracht
(tegenover) Havenstraat 21
6051 CS Maasbracht

Deel deze pagina op