hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Rondvaartboot huren

Hebt u iets bijzonders te vieren met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties? Dan is een rondvaartboot huren zeker iets voor u. Wanneer u bij Rederij Cascade een partyschip chartert, beschikt u over het exclusieve alleenrecht op het schip en stippelt u – samen met de crew – uw eigen route uit! Ook op het gebied van catering en entertainment zijn de mogelijkheden onbeperkt; de kok hoeft immers alleen maar naar uw smaak te koken. 

 

Partyschip huren in Limburg

Een rondvaartboot als partyschip huren is bij Rederij Cascade in heel Limburg mogelijk. Naast de bekende afvaartplaatsen als Maasbracht, Roermond of Thorn, is het ook mogelijk om een rondvaartboot te huren vanuit Venlo of zelfs Maastricht. Daarnaast zijn er nog allerlei andere afvaartlocaties aan de Maas in Limburg; er is altijd wel een steiger bij u in de buurt!

Bekijk eens onze grenzeloze mogelijkheden voor het huren van een partyschip in Limburg

 

Boot huren voor feest of event

Rederij Cascade beschikt over twee partyschepen die als feest- en eventlocatie te gebruiken zijn. Allereerst de kleine rondvaartboot ‘Cascade’ voor gezelschappen van 20 tot 70 personen, waar een intieme sfeer heerst met hardhouten scheepsbetimmering, luxe gestoffeerde stoelen en messing accenten. Daarnaast de grotere rondvaartboot ‘Stadt Wessem’ voor gezelschappen van 50 tot 200 personen met een eigentijds interieur, sfeervolle ledverlichting en heerlijke loungebanken, dat hierdoor een reputatie heeft als het meest hippe partyschip van Limburg.

Op onze website vindt u meer informatie over de vloot van Rederij Cascade

 

Boot huren op de Maasplassen

Een boot huren op de Roermond Maasplassen in Limburg is beslist een aanrader! Midden - Limburg is vooral bekend vanwege de rijke historie in historische plekjes, zoals Thorn en Roermond. Minder bekend zijn de Maasplassen met ongerepte natuurgebieden en volop plekken voor allerlei vormen van waterrecreatie. De voormalige grindmeren zijn ontstaan door de grootschalige zand- en grindwinning in de afgelopen decennia. De baggerlocaties waren voor de inwoners en de Limburgse politiek een doorn in het oog en werden gezien als littekens in het dal van de Maas. Later werden de grindgaten voorbestemd als watersportgebied en kreeg de naam ‘Maasplassen’ en werd er ruimte gemaakt voor dagstranden, natuurrijke oevers en verblijfsrecreatie. Denk hierbij vooral aan het Resort Marina Oolderhuuske, een belangrijk icoon van de Maasplassen, dat vooral bekend is geworden om de drijvende huisjes op het water. Inmiddels vormen de Maasplassen met een oppervlakte van 3000 ha een van de grootste watersportgebieden van Nederland en is een van de belangrijkste pijlers voor toerisme en recreatie in Limburg.

Voor meer informatie over andere mogelijkheden op de Maasplassen, zoals actieve watersport en sloepvaren, verwijzen we u naar de website van VVV Midden - Limburg

 

Partyschip charteren op basis van ‘all-inclusive’

Een populaire formule voor het huren van een rondvaartboot is de chartercruise ‘all-inclusive’. De meest belangrijke ingrediënten zijn inbegrepen voor een vooraf vastgestelde prijs per persoon. Denk hierbij aan het huren van de rondvaartboot zelf, maar ook een compleet drankarrangement en een koud en warm dinerbuffet of een ander foodconcept. Daarnaast kunt u gemakkelijk allerlei opties erbij boeken, zoals entertainment of een typisch Limburgs ontvangst met vlaai van de Echte Bakker.

Bekijk onze kant-en-klare all-inclusive arrangementen voor het huren van een partyschip

Deel deze pagina op