hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Asperge Cruise Voilà

Terug naar overzicht

Ook dit voorjaar wordt het anker gelicht en kiezen we het ruime sop vanaf de Cruise Terminal in Maasbracht. De kapitein heet u vanaf 12.30 uur persoonlijk welkom en biedt de crew u bij aankomst een glas prosecco aan. Eenmaal aan boord wordt u culinair verrast met een 5-gangen diner waarin de Limburgse asperge de hoofdrol speelt.

Dit keer voert de minicruise u stroomopwaarts richting het vestingstadje Stevensweert en vervolgens dwars door het RivierPark Maasvallei richting het Belgische Maaseik. In dit gebied vormt de Maas de natuurlijke grens tussen Nederland en België. Hier leven Konikpaarden en Galloway runderen in het wild; met een beetje geluk begeven ze zich aan de oevers van de Grensmaas. Daarnaast varen we door Belgische recreatieplassen Heerenlaak en de Spanjaard.

Bij deze minicruise is inbegrepen: 

 • Bubbels met asperge amuse bij ontvangst
 • 4 uur durende minicruise vanaf 13.00 tot 17.00 uur (m.u.v. 20 april)
 • Vijf gangendiner, bestaande uit:
  • Tartaar van witte en groene asperges met gemarineerde zalm, wasabicrème en yuzudressing
  • Licht gebonden soepje van Limburgse asperges met scharrelei en verse bieslook
  • Verse aspergeravioli met Beurre Blanc, groene kruidenolie en tijgergarnalen
  • De klassieker: Limburgse beenham met asperges, La Ratte krieltjes, ei en sauce Hollandaise
  • Verse aardbeien met een stroopje van Aceto Balsamico en Romanoff saus

Op 20 april varen we vanaf 19.00 tot 23.00 uur tijdens een sfeervolle avondcruise met zonsondergang. Na zonsondergang zingt zangeres Happy romantische nummers bij kaarslicht.

Overige drankjes zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk in rekening gebracht. U kunt ook kiezen voor een 'all-inclusive' drankarrangement: voor € 19,95 p.p. extra serveren wij onbeperkt drankjes uit ons gehele assortiment, m.u.v. buitenlands gedistilleerd. Wenst u een drankarrangement, voeg deze optie dan toe aan uw online boeking.

We sturen u na uw boeking een factuur; deze factuur kunt u per bank voldoen. 

De prijs bedraagt normaliter € 90,00 p.p. exclusief drankjes. Voor deze editie hebben we in samenwerking met het magazine Voilà een lezersaanbieding samengesteld voor € 70,00 p.p.

Prijs

12 jaar en ouder
€ 70,00
Kind 4 t/m 11 jr
€ 43,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Voilà all-inclusive drankjes

volwassene € 19,95 p.p.
Voilà all-inclusive drankjes

Voilà all-inclusive drankjes

Geniet van een zorgeloze cruise en weet vooraf waar u aan toe bent met dit drankenpakket. Alle drankjes uit ons assortiment (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen: Brand tapbier, diverse flesbieren (ook 0.0% varianten), mooi assortiment huiswijnen (Spätläse wit, Chardonnay wit, Chenin Blanc wit, Merlot rood, Syrah rosé), binnenlands gedistilleerd, porto - sherry - martini, vruchtensap, mineraalwater, frisdrank en koffie/ thee-variaties

Het drankarrangement is uitsluitend per reservering te boeken! 

Prijs

12 jaar en ouder
€ 19,95
Kind 4 t/m 11 jr
€ 12,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Geef deze cruise cadeau!

vaste prijs € 7,50
Geef deze cruise cadeau!

Geef deze cruise cadeau!

Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

 • Voor wie is de voucher bestemd? 
 • Door wie wordt de voucher aangeboden?
 • Ter gelegenheid waarvan? 
 • Overige bijzonderheden...

Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

Prijs

Vaste prijs
€ 7,50
Deel deze pagina op