hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Captain's Brunch

Terug naar overzicht

Trakteer het hele gezin eens op een luxe brunchcruise op de Maas. Tijdens een twee uur durende vaartocht over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen geniet u van een kraakverse combinatie tussen ontbijt en lunch.

Deze brunch wordt georganiseerd tijdens de Maaskernen Toer vanuit Thorn. Terwijl u bruncht, vaart het schip over de Zuidelijke Maasplassen, de Maas en door de Maasbrachter haven. Na afloop van de brunch (rond 14.30 uur) kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het romantische witte stadje Thorn op ca. 600 meter afstand van de aanlegsteiger.

Captain's Brunchbuffet

Ovenverse pistolets en kaiserbroodjes (keuze uit wit en tarwe), zachte kadetjes, rozijnenbrood en roggebrood, dieetboter en roomboter. Fijne vleeswaren, zoals gekookte ham, gerookte Ardennerham, salami, roompaté en gegrilde kipfilet. Kaasplateau met jong belegen kaas, mosterdkaas en Franse roombrie met druifjes, walnoten en appelstroop. Verschillende zoetwaren, waaronder hagelslag en vruchtenconfituur

​Gerookte Noorse zalm, garnalensalade, grootmoeders rundvleessalade, pastasalade, gemengde salade, tomaat-komkommersalade, verse fruitsalade

Warm: eggstation (we bakken de eitjes precies zoals u wilt), pasteitje met kippenragout en champignons, verse soep van het seizoen

Speciaal voor de kids: luchtige pannenkoekjes, vers gebakken door de chef, die de kinderen zelf kunnen versieren!

Zoete hoek: verse mousse van het seizoen, diverse zoete lekkernijen

Koffie, thee, melk, appelsap en jus d'orange zijn inbegrepen

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 31,75
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 15,00
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Feestelijke bubbels

prijs € 32,50
Feestelijke bubbels

Feestelijke bubbels

Prijzen

Prijs
€ 32,50

Feestelijke rosé bubbels

prijs € 32,50

Feestelijke rosé bubbels

Prijzen

Prijs
€ 32,50

Geef deze cruise cadeau!

prijs € 5,75
Geef deze cruise cadeau!

Geef deze cruise cadeau!

Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

  • Voor wie is de voucher bestemd? 
  • Door wie wordt de voucher aangeboden?
  • Ter gelegenheid waarvan? 
  • Overige bijzonderheden...

Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

Prijzen

Prijs
€ 5,75
Deel deze pagina op