hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Captain's Brunch

Terug naar overzicht

Dit is een luxe brunchcruise op de Maas voor het hele gezin. We volgen de route van onze Maasparel Tocht vanuit Thorn, langs Maasbracht en Wessem. En voegen daar een extra hoogtepunt aan toe: een royaal opgezet brunchbuffet met heerlijke koude en warme gerechten uit eigen keuken. Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensap. En voor de kids luchtige pannenkoekjes om lekker te versieren. Na afloop van de brunch kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het romantische witte stadje Thorn op ca. 600 meter vanaf de aanlegsteiger.

Captain's Brunchbuffet

Ovenverse pistolets en kaiserbroodjes (keuze uit wit en tarwe), zachte kadetjes, rozijnenbrood, dieetboter en roomboter. Fijne vleeswaren, zoals gekookte ham, gerookte Ardennerham, salami, roompaté en gegrilde kipfilet. Kaasplateau met jong belegen kaas, mosterdkaas en Franse roombrie met druifjes, walnoten en appelstroop. Verschillende zoetwaren, waaronder hagelslag en vruchtenconfituur

​Gerookte Noorse zalm, garnalensalade, grootmoeders rundvleessalade, pastasalade, gemengde salade, tomaat-komkommersalade, verse fruitsalade

Warm: eggstation (we bakken de eitjes precies zoals u wilt), pasteitje met kippenragout en champignons, verse soep van het seizoen

Speciaal voor de kids: luchtige pannenkoekjes, vers gebakken door de chef, die de kinderen zelf kunnen versieren!

Zoete hoek: verse mousse van het seizoen, diverse zoete lekkernijen

Koffie, thee, melk, appelsap en jus d'orange zijn inbegrepen.

Belangrijk om te weten voordat u boekt:
  • Overige drankjes zijn niet inbegrepen;
  • Wij sturen u vooraf een bevestiging en factuur per e-mail; wij verzoeken u deze factuur uiterlijk 14 dagen voor afvaart te voldoen.

Prijs

12 jaar en ouder
€ 42,75
Kind 4 t/m 11 jr
€ 22,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Feestelijke bubbels

vaste prijs € 36,50
Feestelijke bubbels

Feestelijke bubbels

Frisse prosecco met een aangename mousse. De fles wordt gepresenteerd met glaswerk in een koeler (max. 6 glazen uit een fles).

Prijs

Vaste prijs
€ 36,50

Feestelijke rosé bubbels

vaste prijs € 36,50
Feestelijke rosé bubbels

Feestelijke rosé bubbels

Een feestelijke licht mousserende rosé wijn 'Lingot Martin', die door de onvergiste pure druivensuikers uit de Gamay een fijn zachtzoet en vruchtrijk karakter heeft. Doordat er geen suikers zijn toegevoegd en de wijn slechts 8% alcohol bevat is dit aperitief een allemansvriend. We presenteren de fles in een wijnkoeler met glaswerk (max. 6 glazen per fles).

Prijs

Vaste prijs
€ 36,50

Geef deze cruise cadeau!

vaste prijs € 7,50
Geef deze cruise cadeau!

Geef deze cruise cadeau!

Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

  • Voor wie is de voucher bestemd? 
  • Door wie wordt de voucher aangeboden?
  • Ter gelegenheid waarvan? 
  • Overige bijzonderheden...

Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

Prijs

Vaste prijs
€ 7,50
Deel deze pagina op