hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Christmas Dinner Cruise

Terug naar overzicht

Voorlopig is de kerstcruise op 25 en 26 december uitverkocht. Door online te reserveren kunt u zich wel op de wachtlijst plaatsen! Zodra er plaatsen beschikbaar komen, kunt u op dat moment nog beslissen of u wel of niet deelneemt.

Ook dit jaar kunt u vanuit Maasbracht inschepen voor onze traditiegetrouwe dinnercruise op beide kerstdagen! Bij het naderen van de sfeervolle Cruise Terminal ontvangt u al direct een warm welkom van de Kerstman... Vervolgens wordt u door de kapitein en de crew ontvangen aan boord van het eigentijdse passagiersschip Stadt Wessem, volledig ondergedompeld in een subtiele en eigentijdse kerstsfeer. 

Na boarding vertrekken we voor een schitterende wintercruise over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen. Onderweg bent u getuige van ruige natuurlandschappen en varen we langs het maasdorpje Wessem en richting Maasresort Boschmolenplas via de voormalige grindmeren. Onderweg zal de kapitein u wijzen op de meest bijzondere bezienswaardigheden.

Tijdens de reis serveren we een voortreffelijk vijf gangenmenu, boordevol koude en warme specialiteiten. Ook aan de kids wordt er gedacht, met een evenwichtig kidsmenu, boordevol populaire kinderspecialiteiten. Ter afsluiting presenteert de keukenbrigade een feestelijk verrassingsdessert. 

Dit kerstarrangement is beslist een aanrader voor jong en oud! Tussen de gangen door is er de gelegenheid om te genieten van winterse uitzichten vanaf het buitendek en daarnaast bent u van harte welkom om - samen met de (klein)kinderen - een kijkje te nemen in het stuurhuis, bijvoorbeeld voor een uniek fotomoment met de kapitein én kerstman. 

Overtuig uzelf en bekijk snel ons actuele kerstmenu.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 49,75
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 23,75
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.

  Extra te boeken

  Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

  All-inclusive drankarrangement

  volwassene € 14,50 p.p.
  All-inclusive drankarrangement

  All-inclusive drankarrangement

  Geniet van een zorgeloos diner aan boord en boek direct het 'all-inclusive' drankarrangement... U bestelt bij de crew of aan de bar zo vaak een drankje als u wil voor een vastgestelde prijs. Het drankassortiment bestaat uit: 

  Brand tapbier 25cl, speciale bieren (op fles), huiswijnen rood - wit - rosé, binnenlands gedistilleerd, frisdrank, vruchtensap, mineraalwater en koffie/ thee variaties met friandises

  • U kunt het drankarrangement alleen voor de hele groep bijboeken.
  • Champagne, bubbels en buitenlands gedistilleerd, zoals whisky, cognac, bacardi, zijn niet bij het assortiment inbegrepen. 
  • Voor de kids is er ook ranja verkrijgbaar.

  Prijzen

  12 jaar en ouder
  € 14,50
  Kind 4 t/m 11 jaar
  € 9,50
  Kind 0 t/m 3 jaar
  € 0,00

  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  volwassene € 17,95 p.p.
  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  Geniet van een zorgeloze cruise en boek direct het 'all-inclusive' drankarrangement... Bij ontvangst geniet van een feestelijk glas bubbels (keuze uit wit of rosé). Overige drankjes bestelt u bij de crew of aan de bar, zo vaak als u maar wil, voor een vastgestelde prijs. Het drankassortiment bestaat uit: 

  Brand tapbier 25cl, speciale bieren (op fles), huiswijnen rood - wit - rosé, binnenlands gedistilleerd, frisdrank, vruchtensap, mineraalwater en koffie/ thee variaties

  • U kunt het drankarrangement alleen voor de hele groep bijboeken.
  • Extra bubbels en buitenlands gedistilleerd, zoals whisky, cognac, bacardi, zijn niet bij het assortiment inbegrepen. 
  • Voor de kids is er ook ranja verkrijgbaar.

  Prijzen

  12 jaar en ouder
  € 17,95
  Kind 4 t/m 11 jaar
  € 10,50
  Kind 0 t/m 3 jaar
  € 0,00

  Geef deze cruise cadeau!

  prijs € 5,75
  Geef deze cruise cadeau!

  Geef deze cruise cadeau!

  Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

  • Voor wie is de voucher bestemd? 
  • Door wie wordt de voucher aangeboden?
  • Ter gelegenheid waarvan? 
  • Overige bijzonderheden...

  Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

  Prijzen

  Prijs
  € 5,75
  Deel deze pagina op