hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Dinner Cruise Pasen

Terug naar overzicht

Ook dit jaar kunt u vanuit Maasbracht inschepen voor onze paascruise op eerste paasdag. Bij het naderen van de Cruise Terminal ontvangt u al direct een warm welkom van de paashaas. Vervolgens wordt u door de kapitein en de crew ontvangen aan boord van het eigentijdse passagiersschip Stadt Wessem.

Na boarding vertrekken we voor een schitterende lentecruise richting de Maasplassen van Roermond vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Onderweg bent u getuige van een sluispassage en de drijvende huisjes van Resort Marina Oolderhuuske. De kapitein zal u onderweg wijzen op de meest bijzondere bezienswaardigheden.

Tijdens de reis serveren we een voortreffelijk diner in buffetvorm, boordevol koude en warme specialiteiten. Ook aan de kids wordt er gedacht. Ter afsluiting presenteert de keukenbrigade een feestelijk verrassingsdessert.

Dit paasarrangement is beslist een aanrader voor jong en oud. Tussendoor is er de gelegenheid om te genieten van mooie uitzichten vanaf ons terras en daarnaast bent u van harte welkom om - samen met de (klein)kinderen - een kijkje te nemen in het stuurhuis, bijvoorbeeld voor een uniek fotomoment met de kapitein én paashaas.

Overtuig uzelf en bekijk snel ons actuele paasmenu

Belangrijk om te weten voordat u boekt:

 • We sturen u na uw boeking een bevestiging en factuur per e-mail.
 • Voor de allerkleinsten berekenen we een sterk gereduceerde prijs voor de rondvaart en het diner. Neemt u zelf voedig mee voor uw allerkleinste kind(eren), dan verrekenen we € 7,50 p.p. op de genoemde prijs. Vermeld dit dan wel duidelijk al opmerking bij uw boeking.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 57,50
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 35,00
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 12,50

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.

  Extra te boeken

  Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  volwassene € 19,75 p.p.
  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  All-inclusive drankarrangement met bubbels

  Geniet van een zorgeloze cruise en boek direct het 'all-inclusive' drankarrangement... Bij ontvangst geniet van een feestelijk glas bubbels (keuze uit wit of rosé). Overige drankjes bestelt u bij de crew of aan de bar, zo vaak als u maar wil, voor een vastgestelde prijs. Het drankassortiment bestaat uit: 

  Brand tapbier 25cl, speciale bieren (op fles), huiswijnen rood - wit - rosé, binnenlands gedistilleerd, frisdrank, vruchtensap, mineraalwater en koffie/ thee variaties

  • U kunt het drankarrangement alleen voor de hele groep bijboeken.
  • Extra bubbels en buitenlands gedistilleerd, zoals whisky, cognac, bacardi, zijn niet bij het assortiment inbegrepen. 
  • Voor de kids is er ook ranja verkrijgbaar.

  Prijzen

  12 jaar en ouder
  € 19,75
  Kind 4 t/m 11 jaar
  € 11,50
  Kind 0 t/m 3 jaar
  € 6,50

  Feestelijke bubbels

  prijs € 36,50
  Feestelijke bubbels

  Feestelijke bubbels

  Prijzen

  Prijs
  € 36,50

  Feestelijke rosé bubbels

  prijs € 36,50

  Feestelijke rosé bubbels

  Prijzen

  Prijs
  € 36,50

  Geef deze cruise cadeau!

  prijs € 6,75
  Geef deze cruise cadeau!

  Geef deze cruise cadeau!

  Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

  • Voor wie is de voucher bestemd? 
  • Door wie wordt de voucher aangeboden?
  • Ter gelegenheid waarvan? 
  • Overige bijzonderheden...

  Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

  Prijzen

  Prijs
  € 6,75
  Deel deze pagina op