hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Haak & Brei Cruise

Terug naar overzicht

Woll of Fame organiseert op zaterdag 3 juli 2021 alweer voor de vijfde keer de inmiddels zeer bekende Haak & Brei Cruise in samenwerking met Rederij Cascade. 

We vertrekken vanaf de Cruise Terminal Maasbracht om 11.30 uur. Als we eenmaal aan het varen zijn, mogen de haak- en breinaalden uit de tas gehaald worden. Het haken en breien kan dan beginnen. Vergeet ondertussen ook niet om van de prachtige omgeving rondom onze Maasplassen te genieten. Het schip 'Stadt Wessem' voorziet je van al het comfort die dag. Maar... waar de kapitein ons naar toe vaart, blijft een verrassing.

Kortom, het belooft een heerlijke handwerkmiddag op het water te worden. Mis niet de kans om lekker bij te kletsen, patronen uit te wisselen en te handwerken. Dit alles vergezeld van een smakelijke lunch, bestaande uit: 

  • Verse soep vooraf 
  • Ovenverse pistolet met ham en kaas
  • Kleurrijke bladsalade als garnituur

Rond 15.00 uur zijn we weer terug in Maasbracht, waar jullie ook nog even de winkel kunnen bezoeken.

Via deze pagina kun je de toegangskaarten voor deze cruise alvast boeken. Vanwege de onzekerheid rondom corona wordt de factuur pas per 1 juni 2021 verzonden. Vervolgens sturen we na ontvangst van de betaling de toegangskaarten in de vorm van een voucher toe per e-mail.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 29,95
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 0,00
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.
    Deel deze pagina op