Wil u graag een optie bijboeken, klik dan op +. Er verschijnt dan een lijst met opties, die u eenvoudig kunt selecteren.
Tijdens de boottocht geniet u van een royaal stuk Limburgse vlaai van de 'Echte Bakker', waarbij keuze uit tenminste twee smaken, zoals kers, abrikoos, appel en kruimel. Bij de royale punt vlaai serveert de crew verse koffie of thee (1 kopje p.p.). Voor de kids serveren we bij de vlaai als alternatief ranja, appelsap of jus d'orange (1x).
Een typisch Nederlandse lunch voor een Hollands prijsje: zachte witte en tarwekadetjes (2 stuks p.p.) royaal belegd met jong belegen kaas of gekookte slagersham, daarnaast nog een broodje kroket met mayo of mosterd. De lunch is inclusief verse koffie, thee of Limburgs kraanwater (2 kopjes p.p.). Voor de kids serveren we een pannenkoek om zelf te versieren.
Onze Bourgondische lunch is in een luxer jasje gestoken. We starten met een kop verse soep, uitgeserveerd aan tafel. Daarna presenteren we een mooi assortiment ovenverse minibroodjes luxe en royaal belegd met:
Bij de lunch is verse koffie, thee of Limburgs kraanwater (2 kopjes p.p.) inbegrepen. Voor de kids serveren we ranja, appelsap of jus d'orange (2 consumpties).
Keuze uit diverse smaken, waaronder naturel, spek of appel. Hierbij serveren we poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker.
Royale borrelgarnituur voor ca. 2 - 3 personen, bestaande uit:
Is uw gezelschap groter, selecteer dan het door u gewenste aantal.
Is het moeilijk om te kiezen tussen een lunch of Limburgse vlaai? Breid dan een van onze lunches uit met Limburgse vlaai van de Echte Bakker. We presenteren tenminste twee verschillende smaken, waarbij u kunt denken aan kers, appel, abrikozen of kruimel-pudding.
Een royale 100 grams lunchkroket, gevuld met ragout van draadjesvlees. De kroketjes worden geserveerd met mayonaise en mosterd. Voor de kinderen van 4 t/m 11 jaar zijn er ook frikandellen te bestellen in plaats van een kroket.
Maak uw lunch aan boord extra hartig door te beginnen met een kop verse soep. Onze 'soep van de dag' is veelal afhankelijk van het seizoen, maar uiteraard kunt u ook bij boeking uw voorkeur aangeven. Wat dacht u van tomatencrèmesoep met gehaktballetjes, krachtige runderbouillon met verse groentjes, Limburgse mosterdsoep met uitgebakken spekjes, bospaddenstoelensoep of een lichtgebonden aspergesoep?