hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Mini Cruise Voilà | herfsteditie

Terug naar overzicht

Ook dit najaar wordt op diverse dagen het anker gelicht en kiezen we het ruime sop vanaf de Cruise Terminal in Maasbracht. De kapitein heet u persoonlijk welkom en biedt de crew u bij aankomst een glas Cava aan. Eenmaal aan boord wordt u culinair verrast met een 5-gangen diner met verschillende najaarsspecialiteiten.

De minicruise voert u stroomafwaarts door de sluis van Linne (verval 4 meter) langs de maasdorpjes Ool en Herten. Vervolgens varen we rondom het eiland Hatenboer waar u getuige bent van diverse vogelsoorten. Op de Zuidplas - een van de mooiste recreatieplassen - maakt u kennis met de drijvende huisjes van Resort Marina Oolderhuuske. Tenslotte varen we via sluis Linne terug naar Maasbracht.

Bij deze mini-cruise is inbegrepen: 

 • Cava met borrelbites bij ontvangst
 • Mini-cruise op een van de schepen van Rederij Cascade
 • Vijf gangendiner, bestaande uit:
  • Vitello Tonnato, rosé gegrilde kalfsrosbief met tonijncrème
  • Licht gebonden soep van bospaddenstoelen
  • Kabeljauw op een bedje van tagliatelle met groene kruidenolie
  • Duo van sukade en varkenshaas met rode portsaus met aardappel- en groentegarnituur
  • Tiramisù met een frisse sorbet van stoofpeertjes

Overige drankjes zijn niet inbegrepen en worden afzonderlijk in rekening gebracht. U kunt ook kiezen voor een 'all-inclusive' drankarrangement: voor € 18,50 p.p. extra serveren wij onbeperkt drankjes uit ons gehele assortiment, m.u.v. buitenlands gedistilleerd. Wenst u een drankarrangement, voeg deze optie dan toe aan uw online boeking.

We sturen u na uw boeking een factuur; deze factuur dient binnen 7 dagen voor afvaart per bank voldaan te zijn! Op deze manier beperken we de handelingen tijdens het inchecken.

De prijs bedraagt normaliter € 80,00 p.p. Voor deze editie hebben we in samenwerking met het magazine Voilà een lezersaanbieding samengesteld voor € 60,00 p.p.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 60,00
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 36,00
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.

  Extra te boeken

  Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

  Voilà all-inclusive drankjes

  volwassene € 18,50 p.p.
  Voilà all-inclusive drankjes

  Voilà all-inclusive drankjes

  Geniet van een zorgeloze cruise en weet vooraf waar u aan toe bent met dit drankenpakket. Alle drankjes uit ons assortiment (m.u.v. buitenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen: Brand tapbier, diverse flesbieren (ook 0.0% varianten), mooi assortiment huiswijnen (Spätläse wit, Chardonnay wit, Chenin Blanc wit, Merlot rood, Syrah rosé), binnenlands gedistilleerd, porto - sherry - martini, vruchtensap, mineraalwater, frisdrank en koffie/ thee-variaties

  Het drankarrangement is uitsluitend per reservering te boeken! 

  Prijzen

  12 jaar en ouder
  € 18,50
  Kind 4 t/m 11 jaar
  € 10,00
  Kind 0 t/m 3 jaar
  € 0,00

  Geef deze cruise cadeau!

  prijs € 5,75
  Geef deze cruise cadeau!

  Geef deze cruise cadeau!

  Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

  • Voor wie is de voucher bestemd? 
  • Door wie wordt de voucher aangeboden?
  • Ter gelegenheid waarvan? 
  • Overige bijzonderheden...

  Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

  Prijzen

  Prijs
  € 5,75
  Deel deze pagina op