hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Sluis-Havenpassage

Terug naar overzicht

Of u weleens door een sluis gevaren bent of niet, het passeren van de Drielingsluis van Maasbracht is beslist een unieke belevenis! Met een verval van bijna 12 meter is deze sluis namelijk de hoogste sluis van Nederland. Vlakbij deze sluis staat ook de Bediencentrale van Rijkswaterstaat. Vanuit hier worden alle sluizen, bruggen en stuwen vanaf de Belgische grens tot aan Belfeld op afstand bediend.

Nadat de Drielingsluis is gepasseerd, maken we nog een kort rondje door de Maasbrachter haven. Deze route wordt vanuit Maasbracht gevaren met 'De Gouverneur van Limburg'. Extra bijzonder is, dat deze 'groene' rondvaartboot volledig elektrisch voortgestuwd wordt. Het vaartuig is eigendom van het Maas Binnenvaartmuseum en wordt bemand door vrijwilligers.

Belangrijke info:

Deze rondvaartboot beschikt niet over horecafaciliteiten en er is geen toilet aan boord. Het vaartuig is open, beschermd met een zonnendak. Bij slechter weer worden de zijkanten voorzien van een doorkijkzeil. Het schip is dus speciaal ontworpen voor deze korte excursietoer.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 11,95
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 7,50
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Op de door u geselecteerde datum zijn er helaas geen afvaarten beschikbaar.
    Deel deze pagina op