hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Op verzoek van velen hebben we een nieuwe rondvaart aan ons assortiment toegevoegd: de Sunset Cruise! Tijdens deze 4 uur durende minicruise vanuit Maasbracht blijft de route een verrassing totdat de trossen los gaan! Varen we deze avond richting België via de Grensmaas voor een onvergetelijke zonsondergang of gaan via de sluis richting Roermond om de skyline bij avond te bewonderen?

Hoe dan ook, de Sunset Cruise is zeker in de zomermaanden beslist de moeite waard. Na een warme zomerdag even de verkoeling zoeken op het water, genieten van de ondergaande zon of de wilde dieren van dichtbij bekijken. Daarnaast laat deze cruise zich uitstekend combineren met een zomerse grillschotel.

In het hoogseizoen, vanaf 17 juli t/m 21 augustus 2021, zorgt onze Latin Deejay elke zaterdag voor de juiste 'summer vibes'.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 23,75
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 11,25
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

All-inclusive drankarrangement met bubbels

volwassene € 17,95 p.p.
All-inclusive drankarrangement met bubbels

All-inclusive drankarrangement met bubbels

Geniet van een zorgeloos diner aan boord en boek direct het 'all-inclusive' drankarrangement... Bij ontvangst geniet van een feestelijk glas bubbels (keuze uit wit of rosé). Overige drankjes bestelt u bij de crew of aan de bar, zo vaak als u maar wil, voor een vastgestelde prijs. Het drankassortiment bestaat uit: 

Brand tapbier 25cl, speciale bieren (op fles), huiswijnen rood - wit - rosé, binnenlands gedistilleerd, frisdrank, vruchtensap, mineraalwater en koffie/ thee variaties met friandises

  • U kunt het drankarrangement alleen voor de hele groep bijboeken.
  • Extra bubbels en buitenlands gedistilleerd, zoals whisky, cognac, bacardi, zijn niet bij het assortiment inbegrepen. 
  • Voor de kids is er ook ranja verkrijgbaar.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 17,95
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 10,50
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00
Deel deze pagina op