hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Rondvaarten

Rondvaarten

Rondvaarten

Ons aanbod is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils, met als vaste elementen natuur, cultuur, historie en waterrecreatie. Geniet van de rust op de Zuidelijke Maasplassen met verre uitzichten, beleef de passage door de hoogste sluis van Nederland of maak kennis met het dynamische watersportgebied op de Zuidplas in Roermond. Om maar een aantal vaarroutes te noemen! Dat onze rondvaarten in de smaak vallen, horen wij niet alleen aan boord. We lezen het ook online met trots terug in de Google-reviews die wij ontvangen. 

Onze rederij vindt u in Maasbracht, dat centraal ligt in de Provincie Limburg op slechts 30 autominuten van Maastricht en Eindhoven. Ook niet onbelangrijk: onze hele vloot is rolstoeltoegankelijk, u kunt gratis parkeren bij alle afvaartlocaties en kinderen t/m 3 jaar varen altijd gratis mee tijdens een rondvaart.

Weleens gevaren over de Maasplassen en de Maas? Alle rondvaarten uit ons vaarprogramma kunt u online boeken op individuele basis, zelfs vanaf 1 persoon. Bekijk ons gehele aanbod of maak juist een selectie op basis van datum, thema en prijsklasse met behulp van de handige 'zoek en boek' filters.

Deel deze pagina op