hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Teambuilding

U heeft grootse plannen met uw team en zoekt naar een mogelijkheid om alle handen hiervoor op elkaar te krijgen. Denk dan eens aan een teambuildingsdag in Limburg bij Rederij Cascade om de eensgezindheid en communicatie van uw ‘eigen crew’ te versterken. De sfeervolle accommodaties in combinatie met inspirerende uitzichten, schitterende oevers en idyllische plekjes aan het water bieden tal van mogelijkheden voor een actieve, creatieve of educatieve activiteit in het mooie Limburg.

 

Ervaring in de organisatie van een teambuilding uitje

Rederij Cascade heeft al heel wat jaren ervaring in de organisatie van een teambuilding dag of teamuitje in Limburg. Onze programmamakers kennen inmiddels alle bijzondere plekjes aan de oevers, zodat een van onze inspirerende vaarroutes uitstekend gecombineerd kan worden met een teamactiviteit ‘aan land’. Of het nu gaat om actieve en sportieve teamuitjes, teambuilding met roofvogels of een teambuilding activiteit met een culturele inslag, er is altijd wel een origineel arrangement samen te stellen, afgestemd op het gewenste thema.

Bekijk onze varende accommodaties, die u kunt boeken voor uw teambuilding uitje in Limburg

 

Teambuilding uitjes Limburg

Een ontspannen boottocht in combinatie met een activiteit ‘aan land’ is een van de populairste invullingen voor teambuilding activiteiten in Limburg. Prikkel de creatieve geest met een workshop steigerhout schilderen, ontdek de leiders binnen uw team met een teambuilding uitje met roofvogels of laat u inspireren door het verhaal van bijzondere ondernemers, zoals die van Harry Vorselen van Wijngoed Thorn. Een hele andere invulling is een outdoor activiteit, zoals een uitbundige percussieworkshop of een swingende salsa clinic in een maritieme sfeer op onze open luchtlocatie ‘Cruise Terminal Maasbracht’. Natuurlijk is sparren en brainstormen onder begeleiding van een ervaren trainer tijdens een minicruise, ver weg van de dagelijkse bezigheden en vastgeroeste gewoonten, ook een prima optie.

Inspireer uzelf en doe ideeën op voor een teambuilding activiteit en bekijk onze kant en klare arrangementen

 

Gezellig teamuitje Limburg

Bent u op zoek naar een origineel dagje weg met uw team zonder onderliggend doel, maar gewoon uit waardering en beloning van uw team? Denk dan eens aan een heerlijke verwencruise over de Maasplassen in een ongedwongen sfeer met lekker eten, mooie uitzichten en passend entertainment. Uw minicruise krijgt een extra dimensie als u de route onderbreekt voor een outdoor activiteit. Onder het motto ‘niets moet en alles mag’ is er voor de mindere sportievelingen onder u de gelegenheid om aan boord te blijven, bijvoorbeeld om te genieten van de rustgevende werking van water en natuurrijke oevers. Al met al een teamuitje in Limburg om nooit te vergeten.

Ontdek onze verschillende ‘all-inclusive’ cruises als u op zoek bent naar een gezellig teamuitje in Limburg

Deel deze pagina op