Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Maaskernen Herfst Deal

Terug naar overzicht

De Maaskernen Toer laat zich ook tijdens het najaar uitstekend combineren met een lunch aan boord. We serveren de lunch aan 'uw eigen tafel' in de sfeervol ingerichte en overdekte salons; dit uitje is dus ook ideaal bij slechter weer. De lunch kan op het door u gewenste moment geserveerd worden, zodat u evengoed gebruik kunt maken van een uitstap onderweg. 

Ook bij dit voordeelarrangement is er keuze uit verschillende afvaarten. Raadpleeg gerust de dienstregeling en uitstapmogelijkheden van de Maaskernen Toer.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ticket Maaskernen Toer
  • Verse pompoensoep met crème fraîche en koriander
  • Appelpannenkoek met een hartverwarmende saus van kastanjes met een vleugje Cointreau
  • 1 consumptie naar keuze (m.u.v. buitenlands gedistilleerd)
  • Voor de kids serveren we een naturel pannenkoek, die ze zelf kunnen versieren

​Belangrijke info:

  • Wilt u geen herfstpannenkoek? Als alternatief hebben we een spekpannenkoek of naturel pannenkoek. Gelieve dit vooraf kenbaar te maken via het veld 'opmerkingen' i.v.m. de voorbereidingen.
  • Laat ons weten of we rekening moeten houden met diëten of intoleranties, zoals gluten-, suiker- of lactosevrij.
  • Voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar wordt er geen soep voorzien. Wenst u voor de kleinsten toch soep, dan kunt u deze ter plekke extra bijbestellen. 
  • U bepaalt zelf wanneer de lunch geserveerd wordt. Geef dit tijdstip aan in het veld 'opmerkingen'.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 21,50
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 16,75
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 5,00

Te boeken op

Opties filteren op datum
Er zijn geen boekdatums gevonden op de door uw geselecteerde datum(s)

Uitstapjes en excursies

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Maas Binnenvaartmuseum

volwassene € 5,00 p.p.
Maas Binnenvaartmuseum

Maas Binnenvaartmuseum

Maasbracht mag zich rekenen tot een van de grootste binnenvaarthavens van Nederland. Terecht wordt Maasbracht dan ook het centrum voor de binnenvaart genoemd! Direct aan de havenboulevard ligt het Maas Binnenvaartmuseum met een veelzijdige collectie, die de rijke historie van de scheepvaart in Maasbracht weerspiegelt. Bovendien illustreert het museum de evolutie van een boerendorp tot een schipperscentrum van formaat. 

De collectie van het museum bestaat uit verschillende maquettes en scheepsmodellen. Een van de meest fascinerende maquettes uit de collectie is die van het Schepenkerkhof. Deze maquette beeldt de ravage in de haven uit, die de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog (30-09-1944) hadden achtergelaten, nadat ze maar liefst 240 binnenvaartschepen
tot zinken gebracht hadden. Bovendien zijn er ook diverse werkende modellen te bezichtigen, zoals de scheepslift van Arzviller (Oosten van Franrijk), maar ook die van een sluis, droogdok en een scheepswerf. Daarnaast zijn er tal van toebehoren voor de bouw van schepen, navigatie, laad en los gereedschappen en scheepsinterieurs. Foto-exposities laten zien hoe de schipper en zijn gezin werkten en leefden.

Het Maas Binnenvaartmuseum is geopend op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Een bezoek aan het museum buiten deze openingstijden is ook mogelijk vanaf 5 personen. Bent u met minder, dan wordt buiten deze openingstijden de entree voor minimaal 5 personen doorberekend.

Prijzen

12 jaar en ouder
€ 5,00
Kind 4 t/m 11 jaar
€ 0,00
Kind 0 t/m 3 jaar
€ 0,00
Deel deze pagina op