Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Vaderdag menu

De welbekende vaderdagbrunch midden in Limburg hebben we dit jaar omgedoopt tot de dinnercruise. Want deze middagcruise is veel meer dan alleen maar brunchen... Het rijkelijk gevulde buffet voorziet in een ruime keuze aan koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en een uitgebreid garniturenbuffet. Op de teppanyaki plaat worden de lekkerste specialiteiten bereid terwijl u toekijkt; een belevenis op zich...

Terwijl u geniet van het voortreffelijke cruisebuffet wordt er in de keuken hard gewerkt aan de desserts. Deze kleine kunstwerkjes worden aan het einde van de vaarroute aan tafel geserveerd.

Vaderdagmenu 2019

Mooi assortiment aan maaltijdsalades, waaronder frisse aardappelsalade met bieslook en spekjes, pastasalade (vegetarisch), tortellini met tonijn en koude schotel van rundvlees met gevulde eitjes en ham-aspergerolletjes

Gegrilde varkenslende met tonijnmayonaise, rosé gegrilde rosbief met rucola, mals gegrilde kipfilet met salsa, Schwarzwälder Schinken met meloen

Royaal visbuffet met vers gepocheerde zalm, gerookte zalm met kappertjes, gerookte forel en makreel en tijgergarnaaltjes met surimi en frisse limoendressing

Vegetarische hoek met gegrilde champignons, tomatensalade met rode ui en kaas, gegrilde courgette/ paprika/ venkel, zongedroogde tomaatjes, assortiment olijfjes, diverse rauwkostsalades en fruitcocktail

Diverse broodsoorten met kruidenboter, kruidenroomkaas en bruschettadip

Warme hoofdgerechten, waaronder varkenshaasje in Limburgse mosterdsaus, gewokte kipfilet met lentegroentjes, aardappelgratin met kaas, frietjes en minisnacks.

Op de teppanyaki plaat bereidt de chef heerlijk malse kipfilet en gemarineerde scampi's

Verrassingsdessert

Ter afsluiting wordt er een oogstrelend verrassingdessert geserveerd: een combinatie van ijs, mousse en luxe fruitgarnituur. Voor de kids is er als alternatief een Ola-ijsje naar keuze

Deel deze pagina op