hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Vergaderlocatie Roermond

Vergaderlocatie Roermond

Praktische en sfeervolle vergaderlocatie Roermond

Een vergaderlocatie Roermond moet niet alleen praktisch zijn, maar ook sfeer uitstralen. De beste ideeën ontstaan immers op unieke en inspirerende locaties. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie die aansluit bij al uw wensen? Maak dan kennis met Rederij Cascade. Onze vergaderlocatie bevindt zich op een prachtige boot. Terwijl u vergadert, zullen wij een rondvaart maken door Roermond en omgeving. Tijdens de rondvaart geniet u van het mooie uitzicht én onze catering. Zo is het mogelijk om de vergadering te combineren met een brunch, lunch of diner op onze boot.

Rederij Cascade: vergaderlocatie boot Roermond

Onze vergaderlocatie boot Roermond is sfeervol en van alle gemakken voorzien. Zo staat ons team klaar om te helpen bij de voorbereiding van de vergadering. Laat ons weten in welke opstelling u wilt vergaderen en welke apparatuur u nodig heeft. Tijdens de vergadering kunnen we koffie, thee en snacks serveren. Neem tussendoor een pauze door wat te eten of door een tussenstop te maken aan land. Wij kunnen op diverse locaties in en rondom Roermond aanmeren. Op deze manier kunt u de vergadering combineren met een ontspannen uitje of met een cursus, workshop of teambuilding activiteit.

Meer informatie over vergaderlocatie boeken Roermond

Wilt u meer informatie ontvangen over een vergaderlocatie boeken Roermond? Lees dan verder op onze website. Wij hebben online diverse foto’s en filmpjes geplaatst die een goede impressie geven van onze boot. Uiteraard kunt u ook het team van Rederij Cascade contacteren als u een vraag wilt stellen of benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wilt u direct een reservering maken? U regelt dit via onze website. Wij kijken er naar uit om u te begroeten op onze boot! Leuk om te weten: naast vergaderlocatie, zijn wij ook een geschikte locatie voor feesten, bedrijfsuitjes en andere evenementen.

Deel deze pagina op