hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Vloot

Rederij Cascade is actief met een vloot, bestaande uit twee schepen, namelijk de Maaslakei en de Stadt Wessem. Beide schepen hebben een permanente ligplaats aan de Cruise Terminal Maasbracht.

Maaslakei (motorpassagiersschip/ partyschip) 

De Maaslakei is het schip, waarmee de rederij is gestart in 2002. Het schip biedt in de overdekte salons plek aan maximaal 98 passagiers, terwijl er buiten ruim 50 passagiers terecht kunnen. Het thema ‘Limburgse zand- en grindwinning’ is onlosmakelijk verbonden met het werkgebied van Rederij Cascade. Wie aan boord stapt van de Maaslakei wordt zowel op het bovendek als benedendek in deze thematiek ondergedompeld. Elementen zoals maasgrind, opgebaggerd hout en verroest staal geven de Maaslakei een industriële uitstraling. Eyecatcher is de trap die refereert aan de baggermolens die lange tijd in de Limburgse grindgaten actief waren. Met behulp van audiovisuele middelen wordt het thema in woord en beeld tot leven gebracht.

Stadt Wessem (motorpassagiersschip/ partyschip)

De Stadt Wessem is sinds 2005 eigendom van Rederij Cascade en heeft voor die tijd dienst gedaan als passagiersschip op de Randmeren vanuit Elburg. De Stadt Wessem is in 2016 grondig gerestyled en beschikt nu over een modern en eigentijds interieur met lounge, statafels met krukjes en de traditionele meubelinrichting met tafels en stoelen. Het buitendek is ook voorzien van een loungebank met kussens. Het schip beschikt over twee scheepsbarren, meerdere toiletten (waaronder toilet voor invaliden) en er is een horecakeuken aan boord. Onlangs is het schip voorzien van een nieuw akoestisch plafond en een klimaatbeheersingssysteem.

Vraag online een offerte aan voor het charteren van onze schepen.

Deel deze pagina op