Rederij Cascade gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen bij Facebook. Ook gebruiken we cookies en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.

melding verbergen Meer informatie
Bel ons direct op +31(0)475 - 461 574

Partyschip Cascade

In de winter van 2018/ 2019 ondergaat de 'Cascade' een thematische restyle. Er is gekozen voor het thema 'Limburgse zand- en grindwinning'. Meer info over de restyle vindt u elders op onze website!

Het schip Cascade ademt een typisch maritieme sfeer uit vanwege de donker houten scheepsbetimmering, de klassieke meubelinrichting met luxe gestoffeerde stoelen en de messing en koperen accenten, zoals de scheepsbel, luchthoorn en nautische armatuurverlichting. Het schip is dan ook uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen, die zoeken naar een intieme feestlocatie. Kortom, beleef opnieuw de sfeer van weleer aan boord van deze klassieker... Meer foto's van het schip 'Cascade' kunt u bekijken in het fotoalbum

Capaciteit

   Wettelijk maximum   150 passagiers
   Zitcapaciteit beneden     60 passagiers
   Zitcapaciteit boven     42 passagiers
   Zitcapaciteit buitendek     40 passagiers
   Eventcapaciteit   20 - 60 passagiers
 

Tijdens events kan een van de ruimtes ingericht worden als ontvangstruimte en is er op het andere dek ruimte voor een vervolgprogramma, bijvoorbeeld een dinerbuffet. Groepen tot maximaal 42 personen kunnen in een ruimte gelijktijdig gebruik maken van het buffet, dat dan vanzelfsprekend in dezelfde ruimte staat opgesteld.

Toegankelijkheid

Het schip is niet rolstoeltoegankelijk; zowel de boven- als benedensalon zijn bereikbaar via 4 - 5 traptreden met leuning aan beide zijden. Er is geen invalidentoilet aan boord. In sommige gevallen kunnen rolstoelgebruikers toch aan boord; de trap wordt dan overbrugd met een plateau, waarover de rolstoel naar het benedendek gereden wordt. Hier is voldoende begeleiding bij nodig. De maximale rolstoelbreedte is 70 cm. 

In het seizoen 2019 zal het schip rolstoeltoegankelijk zijn voor een maximale rolstoelbreedte van 80 cm. Ook de toiletten zijn rolstoeltoegankelijk. Het bovendek zal bereikbaar zijn met een stoellift. Meer info over de verbouwing van het schip vindt u elders op onze website.

Toiletten

Er is 1 dames- en 1 herentoilet aanwezig.

Technische gegevens

  E.N.I. nummer  02104217
  Lengte 24,96 meter
  Breedte 5,46 meter
  Diepgang 1,31 meter 
  Kruiphoogte 5,40 meter
  Bouwjaar 1968
  Vaargebied zone 2, 3 en 4
  Voortstuwing 190 pk Caterpillar
  Boegschroef niet aanwezig
  Generator Lister 18 kva

 

Nautische uitrusting

Het schip is relatief gezien eenvoudig uitgerust met nautische apparatuur, maar voldoet desondanks prima aan de voorschriften van Inspectie Leefomgeving en Transport. Wel beschikt het schip over een daglichtradar, zodat tijdens periodes van mist uw vaarprogramma ongehinderd kan verlopen. 

Het schip verkeert in uitstekende staat en er wordt bekwaam technisch onderhoud gepleegd om continuïteit te kunnen waarborgen. Zo is er in 2016 nog een volledige revisie van de voortstuwingsmotor uitgevoerd. Defekten en mankementen worden direct hersteld. Uw aanwezigheid en veiligheid zijn immers onze hoogste prioriteit.

Deel deze pagina op