hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Partyschip Maaslakei

Het schip Maaslakei is in april 2019 in de vaart gebracht als thematisch partyschip en eventlocatie. Dit schip, dat voorheen voer onder de naam Cascade, is een opvallende verschijning in het Midden-Limburgse Maasplassengebied. Zowel in het exterieur als interieur is het thema ‘Limburgse zand- en grindwinning’ op een hoogwaardige manier tot in detail doorgevoerd. 

Wie aan boord stapt van de Maaslakei wordt zowel op het bovendek als benedendek in deze thematiek ondergedompeld. Elementen zoals maasgrind, opgebaggerd hout en verroest staal geven de Maaslakei een industriële uitstraling. Eyecatcher is de trap die refereert aan de baggermolens die lange tijd in de Limburgse grindgaten actief waren. Met behulp van audiovisuele middelen wordt het thema in woord en beeld tot leven gebracht.

We durven gerust te beweren, dat de 'Maaslakei' het meest onderscheidende en luxueuse partyschip van Limburg is, met de modernste voorzieningen aan boord. 'De Lakei' zal u dan ook op uw wenken bedienen en zowel culinair als facilitair volledig in de watten leggen! Bekijk via onze website de recente fotoreportage van de Maaslakei!

Vraag online een offerte aan voor het charteren van ons schip ‘Maaslakei'.

Capaciteit

   Wettelijk maximum   150 passagiers
   Zitcapaciteit beneden     54 passagiers
   Zitcapaciteit boven     38 passagiers
   Zitcapaciteit buitendek     50 passagiers
   Eventcapaciteit   20 - 70 passagiers

 

Tijdens events kan een van de ruimtes ingericht worden als ontvangstruimte en is er op het andere dek ruimte voor een vervolgprogramma, bijvoorbeeld een dinerbuffet. Groepen tot maximaal 48 personen kunnen in een ruimte gelijktijdig gebruik maken van het buffet, dat dan vanzelfsprekend in dezelfde ruimte staat opgesteld.

Toegankelijkheid

De benedensalon is toegankelijk voor rolstoel- en scootmobielgebruikers middels een plateaulift. De bovensalon en het bovendek is toegankelijk met behulp van een stoellift. Er is een toilet voor invaliden aanwezig; voor een toiletbezoek is wel begeleiding bij nodig. De maximale rolstoelbreedte is 80 cm. 

Vraag online een offerte aan voor het charteren van ons schip ‘Maaslakei.

Toiletten

Er is 1 dames- en 1 herentoilet aanwezig. Op het damestoilet is er een babyverschoontafel aanwezig,.

Extra faciliteiten

  • Airconditioning
  • Complete keukenfaciliteiten aan boord
  • Wi-Fi netwerk voor zakelijke doeleinden
  • 75 inch touchscreen met geïntegreerde computer
  • Hoogwaardige geluidsinstallatie met 2 draadloze microfoons
  • Mogelijkheid tot bijplaatsen van extra beeldschermen
  • Sfeervol buitenverblijf met loungebanken en comfortabele buitenkussens

Duurzame motortechniek

In 2023 is er een nieuwe voortstuwingsmotor Volvo Penta D8 stage V (300 pk) geplaatst met nieuwe transmissie en schroef. Stage V staat voor de strengste emissienorm van fijnstof en stikstof. Hiermee voldoet de uitstoot van alle aanwezige motoren op dit schip aan de klimaatdoelstellingen die voor de binnenvaartsector zijn vastgelegd in de Green Deal. Voor u als passagier betekent dit geen last van stinkende uitlaatgassen en meer comfort vanwege het sterk verminderde motorgeluid.

Vraag online een offerte aan voor het charteren van ons schip ‘Maaslakei.

Technische gegevens

  E.N.I. nummer  02104217
  Lengte 24,96 meter
  Breedte 5,46 meter
  Diepgang 1,31 meter 
  Kruiphoogte 5,40 meter
  Bouwjaar
complete refit 2019/
aandrijflijn 2023
  Vaargebied zone 2, 3 en 4
  Voortstuwing 300pk Volvo Penta (stage V)
  Boegschroef niet aanwezig
  Generator JCB 80 kVA (stage V)

 

Nautische uitrusting

Het schip is uitgerust met de meest noodzakelijke nautische apparatuur en voldoet hiermee volledig aan de voorschriften van Inspectie Leefomgeving en Transport. Zo heeft het schip een daglichtradar waarmee er tijdens periodes van mist op een verantwoorde manier gevaren kan worden. Bovendien is het schip uitgerust met een unieke stabilisator waarmee het schip zoveel mogelijk in balans gehouden wordt tijdens de vaart.

Er wordt jaarlijks preventief technisch onderhoud gepleegd om de continuïteit te kunnen waarborgen. Zo is de elektrische installatie aan boord volledig vernieuwd in 2019 en voldoet aan de strengste nieuwbouwnormen.

Vraag online een offerte aan voor het charteren van ons schip ‘Maaslakei.

Deel deze pagina op