hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Walking dinner op de Maas

Walking dinner op de Maas

De voordelen van een walking dinner op de Maas

Een walking dinner op de Maas is de ideale combinatie van lekker eten, socializen én de omgeving bekijken. Zo eet u bij een walking dinner van een buffet. Zo bepaalt iedereen zelf wat en hoeveel er gegeten wordt. Er zit voor iedereen wat wils bij en u krijgt de kans om nieuwe gerechten uit te proberen. Omdat u tijdens een walking dinner geen vaste plek of tafel hebt ontstaat er een losse en gezellige sfeer. U komt makkelijk in contact met (nieuwe) mensen en combineert het eten met kletsen en het leggen van sociale contacten. Tot slot kunt u tijdens het diner genieten van een prachtig uitzicht over de Maas.

Rederij Cascade: walking dinner boot op de Maas

Rederij Cascade is een walking dinner boot op de Maas. Terwijl u geniet van het diner, varen we u langs de mooiste plekjes in Limburg. Onze boot is zeer comfortabel en volledig toegankelijk voor mindervaliden. Ook qua service en klantvriendelijkheid blinken wij uit. Wij zijn zelfs uitgeroepen tot de beste vloot van Limburg. Onze boot bevindt zich op een centrale locatie en biedt voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. U kunt hierdoor makkelijk naar ons toe komen, ook als u met een groot gezelschap bent of minder goed ter been bent.

Walking dinner boeken op de Maas via onze website

Bent u enthousiast geworden over het concept? U kunt via onze website direct een walking dinner boeken op de Maas. Een walking dinner is leuk om te ondernemen als u nieuwe mensen wilt leren kennen én zeer geschikt als groepsactiviteit. Zo raden wij de walking dinner aan bij bedrijfsevenementen, team building dagen en feesten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over het diner en de aanvullende opties. Wilt u geen enkel nieuwtje van onze boot missen? Schrijf u dan tevens in voor onze nieuwsbrief!

Deel deze pagina op