hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
lunchpauze: 12.00 - 13.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Upgrade Stadt Wessem

Akoestiek

Hoewel het interieur van de Stadt Wessem nog maar dateert van 2016 is er afgelopen weken toch een nieuw plafond gelegd. De aanleiding hiervoor was de slechte akoestiek. Doordat we tijdens de laatste interieuraanpassingen vooral gekozen hadden voor strakkere materialen was de akoestiek behoorlijk verslechterd. Dat was voor ons een behoorlijke smet op die overwegend geslaagde verbouwing. Omdat het schip vanwege het vernieuwen van de motoren toch al een paar maanden uit de vaart zou zijn, hebben we daarom besloten om direct het plafond te vernieuwen. Het plafond bestaat nu uit Rockfon steenwol panelen met de hoogst mogelijke akoestische eigenschappen. Dit betekent dat we nu ook een prima ambiance garanderen waarin prettige en goed verstaanbare gesprekken aan tafel gevoerd kunnen worden. 

Klimaatbeheersing

Het schip was nog maar voor een klein gedeelte voorzien van airconditioning en uitbreiding was eigenlijk alleen maar goed mogelijk door plafondunits te plaatsen; een ingrijpende en kostbare klus! Vanaf dit seizoen zijn beide salons aan boord voorzien van een nieuw klimaatbeheersingssysteem met krachtige koelcapaciteit en tevens de mogelijkheid om energiezuiniger te verwarmen. Bovendien beschikt dit systeem over een toevoer van verse lucht waardoor direct ook de ventilatie aan boord sterk verbeterd wordt. Deze installatie staat op de Milieulijst van RVO en is een zeer efficiënt en milieuvriendelijk klimaatbeheersingssysteem die grotendeels de 'oude' olieketel zal vervangen. Los van extra comfort dus ook weer een mooie duurzame bijdrage aan het milieu door de groenste rederij van Limburg

Deel deze pagina op