hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Sluizentocht Package Deal

Terug naar overzicht

Rondvaart Sluizentocht

Vanuit Maasbracht ​gaan de trossen los voor een ontdekkingsreis, dwars door het reusachtige Maasplassengebied (totaal 3000 ha) van Limburg. Onderweg worden er maar liefst drie sluizen gepasseerd. In totaal een hoogteverschil van bijna 15 meter! Daarnaast komt u vlak langs het waterfront van Roermond met een mooi zicht op de Natalinitoren en de Christoffel kathedraal. Deze rondvaart duurt 3,5 uur.

Een deel van de route leidt u door het Lateraalkanaal, dat speciaal gegraven is om de vaartijd voor de beroepsvaart te verkorten. Grote kans dat u hier een binnenvaartschip op doorreis tegenkomt. Mis tijdens de toeristische route op de Maas vooral niet het uitzicht op Resort Marina Oolderhuuske... Een bijzondere plek vanwege de unieke ligging op een schiereiland tussen de Maas en de Maasplassen!

Natuurlijk vertelt de kapitein onderweg van alles over de bezienswaardigheden, want er valt echt van alles te bekijken tijdens de langste route uit ons vaarprogramma.

Boek hier een losse rondvaart door de sluizen.

Inbegrepen bij de rondvaart

 • Zachte kadetjes (2 stuks p.p.), royaal belegd met ham of kaas;
 • Broodje kroket;
 • Keuze uit:
  - Limburgse vlaai (selecteer als bijproduct "Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur");
  - Bittergarnituur (standaard optie) bestaande uit:
  • Vaasje met knapperige pindamix 
  • Jong belegen kaasblokjes en schijfjes Limburgse cervelaat met grove mosterd
  • Bittergarnituur (4 stuks p.p.), bestaande uit bitterballen, frikandelletjes, nasi-/ bamihapjes (vegetarisch), vlammetjes en loempiaatjes met oude kaas (inclusief dipsausjes)
 • Koffie/ thee/ Limburgs kraanwater bij lunch en gebak;
 • 2 overige consumpties naar keuze (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd).

Hoogtepunten en tips voor een onvergetelijke ervaring

 • Houd uw camera of smartphone gereed wanneer we langs Roermond varen. Dit is uw unieke kans om de sky line van Roermond vast te leggen. Kijk ook uit naar de sluizen waar we doorheen varen.
 • Bezoek aan de Stuurhut: Maak uw rondvaart door het Maasplassengebied nog unieker door samen met uw kinderen een bezoekje te brengen aan de stuurhut. Ontdek samen met de kapitein de geheimen van het varen langs deze bijzondere route en geniet van een uniek uitzicht op de skyline van Roermond.
 • Voorbereiding: Om uw plek aan boord te garanderen voor deze bijzondere tocht, raden wij u aan om uw afvaart vooraf te boeken. Bekijk de beschikbare afvaarten in het datumoverzicht hieronder en plan uw rondvaart door de sluizen.

Prijs

12 jaar en ouder
€ 43,75
Kind 4 t/m 11 jr
€ 30,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

volwassene € 0,00 p.p.
Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

In plaats van de bittergarnituur heeft u gekozen voor Limburgse vlaai van de 'Echte Bakker', waarbij keuze uit tenminste twee smaken, zoals kers, abrikoos, appel en kruimel. Bij de royale punt vlaai serveert de crew verse koffie of thee (1 kopje p.p.).

 • Voor de kids van 4 t/m 11 jaar serveren we bij de vlaai als alternatief ranja, appelsap of jus d'orange (1x).
 • Laat ons weten of we rekening moeten houden met diëten of intoleranties, zoals gluten-, suiker- of lactosevrij.
 • Voor de allerkleinsten serveren we geen Limburgse vlaai. Wenst u dit wel, geeft u dit dan aan in het veld 'opmerkingen'. We berekenen hiervoor € 6,75 p.p. extra (incl. 1x ranja, appelsap of jus d'orange)

Prijs

12 jaar en ouder
€ 0,00
Kind 4 t/m 11 jr
€ 0,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Geef deze cruise cadeau!

vaste prijs € 7,50
Geef deze cruise cadeau!

Geef deze cruise cadeau!

Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

 • Voor wie is de voucher bestemd? 
 • Door wie wordt de voucher aangeboden?
 • Ter gelegenheid waarvan? 
 • Overige bijzonderheden...

Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

Prijs

Vaste prijs
€ 7,50
Deel deze pagina op